Voordelen van een laadpas
GRATIS of € 5,20 excl. btw p.m.

Voordelen van een laadpas

  • Eén rekening voor al je laadbeurten
  • Laden bij alle beschikbare laadpunten
  • Online inzicht in alle laadbeurten
  • 24/7 helpdesk
Laadpas aanvragen

Laadpas van de ANWB

Rijd je elektrisch of stap je binnenkort over? Dan verzorgt de ANWB de laadfaciliteiten voor je. Je kunt bij de ANWB terecht voor een laadpas met toegang tot nagenoeg alle openbare (snel)laadpunten.

Waarom een ANWB Laadpas aanvragen

De voordelen:

  • Eén rekening voor al je laadbeurten
  • Laden bij alle beschikbare laadpunten
  • Online inzicht in alle laadbeurten
  • 24/7 helpdesk
  • Snelladen bij Fastned

Gratis laadpas, je betaalt per laadsessie bij een openbaar laadpunt een bedrag van € 0,28 (excl. btw) en de verdere werkelijke kosten van de laadsessie (kosten per kWh en een start- en/of tijdstarief).

€ 5,20 per maand (excl. btw), je betaalt maandelijks € 5,20 (excl. btw) en je kunt onbeperkt laden. Je betaalt natuurlijk nog wel de werkelijke kosten van de laadsessie (kosten per kWh en een start- en/of tijdstarief).

Laadpas aanvragen

Veelgestelde vragen

Bij de gratis laadpas betaalt u per laadsessie op een openbaar laadpunt een bedrag van € 0,28 (excl. BTW) en de verdere werkelijke kosten van de laadsessie (kosten per kWh en een start- en/of tijdstarief).

Bij de laadpas met maandkosten betaalt u maandelijks € 5,20 (excl. BTW) en kunt u onbeperkt laden. U betaalt natuurlijk nog wel de werkelijke kosten van de laadsessie (kosten per kwH en een start- en/of tijdstarief).

De kosten van het openbaar laden verschillen per locatie. Alle kosten van de laadbeurt worden doorberekend aan de gebruiker. In veel gevallen worden naast de kosten per kWh (indicatief € 0,24-0,30, excl. btw) ook een starttarief en/of een tijdtarief in rekening gebracht (bijvoorbeeld € 0,50 starttarief excl. btw bij openbare laadpunten van EVnetNL). Voor snelladen (bijvoorbeeld langs snelwegen) worden veelal hogere tarieven in rekening gebracht.

Het laadabonnement geeft geen recht op pechhulp aan uw voertuig, maar is puur bedoeld voor het opladen van de auto. Voor pechhulp dient u een lidmaatschap met Wegenwacht Services af te sluiten. Dit kan via www.anwb.nl/wegenwacht.

Het laadabonnement is maandelijks opzegbaar. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar elektrisch@anwb.nl of bellen naar (088) 269 25 22.

Info EVBOX. Voor storingen aan een ANWB laadpas kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de ANWB Alarmcentrale op telefoonnummer: 0592 – 39 08 75. 

Op het aanvraagformulier kunt u aangeven dat u een zakelijke klant bent.

Ook kunt u voor specificaties, advies of een vrijblijvende offerte op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bellen met 088 269 25 22

Gerelateerde informatie

ANWB Lid worden?
Waar kan je opladen?

 

ANWB Oplaadservice

Inloggen Mijn ANWB Oplaadservice

Algemene voorwaarden ANWB Oplaadservice

Vragen?

Bel 088 269 2522
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur voor specificaties, advies of een vrijblijvende offerte.