Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je brommer/scooter rijbewijs in Beverwijk

Al in één dag mogelijk!

Heb je plannen om binnenkort je brommerrijbewijs te halen? Na het slagen voor je theorie-examen, kun je bij de ANWB Rijschool in Beverwijk je praktijklessen volgen voor je motor of scooterrijbewijs. Wie weet kun jij al snel na je 16e verjaardag je eerste brommer kopen en lekker rondrijden. Je theorie-examen mag je afleggen als je 15,5 jaar of ouder bent. Het volgen van praktijklessen kan pas bij een leeftijd vanaf 16 jaar.

De ANWB in Beverwijk is de perfecte locatie om succesvol je brommer- of scooterrijbewijs te halen. Van welke voordelen jij profiteert? Lees het hieronder!

  • Een hoog slagingspercentage
  • De mogelijkheid voor een opleiding in 1 dag
  • Een totaalpakket voor een scherpe prijs
  • Handige theorietraining

In de praktijk

Het AM theoriecertificaat is van belang als je rijlessen wilt volgen voor je brommer rijbewijs. De praktijklessen gaan dan ook pas van start als jij je scooter theorie op zak hebt. Over de begeleiding hoef jij je geen zorgen te maken, wij staan namelijk 100 procent voor jou klaar!

Wat zijn de brommer/scooter rijbewijs kosten?

Iedereen leert op een eigen manier, dat geldt ook voor het scooter rijbewijs. Het gemiddelde aantal praktijklessen ligt tussen de 4 en 6. Uiteraard kun je wel alvast online de prijzen bekijken.

Losse rijles brommer/scooter€ 58,-
Dagopleiding inclusief praktijkexamen € 446,-

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen€ 232,-
Theorie-examen€ 62,-
Theorieboek + online oefenexamens€ 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.