Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zeekr private leasen bij ANWB

Een nieuwe Zeekr rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een nieuwe Zeekr voor een vast maandbedrag, zonder onverwachte kosten. En mocht je Zeekr dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. Bekijk alle Zeekr-modellen bij ANWB Private Lease.

Hier vind je het totale aanbod van Zeekr bij ANWB Private Lease

Een Zeekr privé leasen met ANWB Private Lease

Opnieuw meldt zich een piepjonge Chinese fabrikant van elektrische auto’s op onze markt. Dit keer is het Zeekr, dat onderdeel uitmaakt van het grote Chinese autoconcern Geely. Geely zet daarmee onder steeds meer verschillende merknamen elektrische auto's op de markt. Bekende merken in Europa van Geely zijn onder meer Volvo, Polestar, Lynk & Co, Lotus en Smart. Ht merk Zeekr komt als eerste met een instapmodel, de compacte crossover Zeekr X en het topmodel, de lifestyle stationwagon Zeekr 001, naar Nederland.  

Een Zeekr private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Zeekr voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve van het opladen van de batterij en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.