Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Xpeng private leasen bij ANWB

Een nieuwe Xpeng rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een nieuwe Xpeng voor een vast maandbedrag, zonder onverwachte kosten. En mocht je Xpeng dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. Bekijk alle Xpeng-modellen bij ANWB Private Lease.

Hier vind je het totale aanbod van Xpeng bij ANWB Private Lease

Een Xpeng privé leasen met ANWB Private Lease

Xpeng is een Chinees automerk dat in 2014 werd opgericht en alleen maar elektrische auto's fabriceert. Met Noorwegen, Zweden, Denemarken en ook Nederland als een van de eerste afzetmarkten probeert het nieuwe merk voet aan Europese grond te krijgen.

De auto's van Xpeng kenmerken zich door een zeer rijke standaard uitrusting, grote accupakketten en een flinke actieradius. Verkrijgbaar zijn als eerste de Xpeng P7, een elektrische sedan en de G9, een grote SUV die helemaal gericht is op het luxe segment.

Een Xpeng private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Xpeng voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve van het opladen van de batterij en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.