Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

VinFast private leasen bij ANWB

Een nieuwe VinFast rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een nieuwe VinFast voor een vast maandbedrag, zonder onverwachte kosten. En mocht je VinFast dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. Bekijk alle VinFast-modellen bij ANWB Private Lease.

Hier vind je het totale aanbod van VinFast bij ANWB Private Lease

Een VinFast privé leasen met ANWB Private Lease

VinFast is een relatief nieuwe autofabrikant uit Vietnam. Het is zelfs de eerste autofabrikant in dat land.. Het bedrijf werd in 2017 opgericht als onderdeel van de Vingroup, een grote Vietnamese conglomeratie opgericht door de miljardair Pham Nhat Vuong.

Voor de export richt VinFast zich vooral op elektrische modellen, vooral SUV's. Voor het ontwerp van de auto's werd aangeklopt bij Pininfarina, een bekend Italiaans designhuis dat ook betrokken was bij de ontwikkeling van auto's voor merken als Ferrari en Alfa Romeo. De eerste SUV die naar Nederland komt is de VinFast VF8, maar ook de wat kleinere SUV-modellen VF6 en VF7 en de grote VF9 komen op termijn beschikbaar.

Een VinFast private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe VinFast voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve van het opladen van de batterij en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.