Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ford private leasen bij ANWB

Een nieuwe Ford rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Ford voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Ford dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Ford bij ANWB Private Lease

Een Ford privé leasen met ANWB Private Lease

Dat Ford een publiekslieveling is, wordt overduidelijk zichtbaar op de Nederlandse wegen, zowel zakelijk als particulier is Ford mateloos populair. De Ford-modellen blinken uit in hun rijeigenschappen en hebben al meerdere prijzen gewonnen met de revolutionaire Ecoboost-motoren.

De Ford Fiesta en de Ford Focus (Wagon) waren bij uitstek de meest bekende modellen van Ford. De laatste jaren is er echter binnen het assortiment van Ford het nodige veranderd. De productie van de Ford Fiesta is inmiddels gestopt en ook de Mondeo zien we niet meer terug. Nog wel verkrijgbaar is de Focus, zowel als hatchback als ruime stationwagen. De Ford Ecosport, Ford Puma en de Ford Kuga bestrijken het crossover-segment. Om te kunnen voldoen aan de uitstootnormeringen grijpt ook Ford naar mild hybrid-aandrijflijnen. De Ford Kuga is er ook als PHEV (plug-in hybride) en de Mustang Mach-E is vooralsnog het enige volledig elektrisch angedreven model.

Een Ford private leasen? ANWB Private Lease heeft diverse Ford-modellen voor je in de aanbieding. Een gloednieuwe Ford lease je al privé bij ANWB Private Lease tegen scherpe tarieven en tegen heldere voorwaarden. De meeste Ford private lease deals zijn bovendien als schakelauto, maar ook als automaat leverbaar.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.