Ford private leasen bij ANWB

Een nieuwe Ford rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Ford voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Ford dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Ford bij ANWB Private Lease

Een Ford privé leasen met ANWB Private Lease

Het Amerikaanse automerk is nog altijd één van de grootste autoproducenten ter wereld. Waar Ford vroeger furore maakte met de Escort zijn het tegenwoordig de Fiesta en Focus die er voor zorgen dat je ook in Nederland haast niet over straat kunt zonder er eentje tegen te komen.

Voorheen raakte je bijna zenuwachtig van de hoeveelheid knopjes op het dashboard van je Ford, maar dat is inmiddels wel anders. Het eigentijdse interieur maken samen met het sportieve uiterlijk en Ford EcoBoost-motoren dat de Ford modellen gewild zijn, ook als private lease

Ford private leasen? Bij ANWB Private Lease zijn de populairste Ford modellen verkrijgbaar met zowel een handgeschakelde versnellingsbak als een automaat. Je rijdt dan een gloednieuwe Ford voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden.

Disclaimer

* Vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW).

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.