De voordelen van Freo:

De voordelen van Freo:

  • Lage rente en eerlijke en heldere voorwaarden
  • Vooraf weten wat de lening gaat kosten
  • Gratis tankpas van €75 voor ANWB-leden
Bereken je auto financiering

Freo Auto Financieringen

Geld lenen voor je auto

Op zoek naar een nieuwe auto maar niet het volledige aankoopbedrag achter de hand? Een autolening kan je op weg helpen. De ANWB heeft in Freo – specialist  in online - lenen een betrouwbare partner gevonden.

ANWB Ledenvoordeel bij Freo

Bij Freo is geld lenen altijd voordelig, overzichtelijk en betrouwbaar. De leningen van Freo staan al jaren in de rente top 3. Bovendien krijg je als lid van de ANWB standaard een gratis tankpas van €75 bij het afsluiten van een autolening.

Verstandig geld lenen

Misschien wil je liever niet lenen. Maar als het dan toch moet, kan je dit beter verantwoord doen. Freo vindt het belangrijk dat een lening past bij jouw persoonlijke en financiële situatie. Zodat je de lening ook echt kunt betalen. Verstandig lenen dus, met heldere voorwaarden en een vaste lage rente én zonder addertjes onder het gras of verborgen kosten. Zodat je precies weet wat je leent. 

Wat kost een lening mij?

Een lening aanvragen doe je niet elke dag. Daarom wil je waarschijnlijk precies weten hoe het zit en wat een lening je kost. Bereken hieronder wat je betaalt voor een lening bij Freo. Je kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.
 

Bereken nu