Auto financieren

Auto financieren

Eindelijk je auto gevonden, maar er nog niet direct het geld voor? Een lening kan je verder helpen.

Iets voor jou? Doe de check!

Auto financieren

Verstandig geld lenen

Een lening afsluiten doe je niet iedere dag. Vandaar dat je vooraf zeker wilt weten dat je goed zit. Hier lees je alles over deze manier van een auto rijden en ontdek je of het iets voor jou is.

Financieren met ANWB Ledenvoordeel

ANWB heeft al wat voorwerk verricht en heeft in Freo (onderdeel van de Rabobank) een betrouwbare partner gevonden voor jouw online autolening. Lenen bij Freo is voordelig, zorgvuldig en duidelijk. 

Meer over lenen met ANWB Ledenvoordeel

Voor- en nadelen van lenen

Geld lenen doe je niet iedere dag. Daarom wil je een weloverwogen keuze maken. ANWB zet de voor- en nadelen van lenen voor een auto op een rij. 

Welke leningen zijn er?

Voor een auto wordt meestal gekozen voor een Persoonlijke Lening. Maar wat zijn de kenmerken en de verschillen met een Doorlopend Krediet?

Sparen, lenen of leasen?

Hoe ga je je nieuwe auto betalen? Spreek je je spaargeld aan, ga je privé leasen of lenen?  Wij zetten de voor- en nadelen van deze opties op een rijtje. 

Heb je al een lening?

Dan is het slim om te bekijken of de lening goedkoper kan, zodat wellicht ook je maandlasten lager worden. Doe de leencheck.

Weet wat je leent

Zorg er voor dat je weet wat je leent. Sluit de lening af bij een betrouwbare partij en probeer je lening zo snel mogelijk af te lossen.

Vijf vragen

Waar moet je op letten als je geld gaat lenen voor een andere auto? Vijf veel gestelde vragen over financieren en de antwoorden.