Je privéauto via de ANWB leasen

Je privéauto via de ANWB leasen

Op zoek naar een nieuwe auto zonder onverwachte kosten? Kies ANWB Private Lease.

Bekijk het aanbod

Weekend 24 en 25 maart

Wegwerkzaamheden kunnen dit weekend vertraging geven.

Laat je inspireren

9 verrassende steden dichtbij

9 verrassende steden dichtbij

Je wilt er even tussenuit: liefst (net) over de grens, met je eigen auto, naar een stad waar wat te doen is. Bekijk onze top 9 verrassende steden dichtbij: ze staan misschien niet op je radar, maar zijn wel héél leuk voor een korte vakantie.

De ANWB Wandelweken komen eraan

De ANWB Wandelweken komen eraan

Je kunt 14 & 21 april weer heerlijk gaan wandelen met onze enthousiaste vrijwilligers. Kies uit 25 steden, wandel gezellig mee én maak kans op Human Nature Wandelschoenen.

Snacks to go

Snacks to go

Ben je veel onderweg? Dan zijn snacks voor onderweg altijd een goed idee. Wij selecteerden er een aantal heerlijke en gezonde, zodat jij onderweg kunt genieten van een gezonde snack.

Kampioen

Kampioen

Deze maand zoeken we de lente op in Vlaanderen, onderzoeken we of het mogelijk is om een hond veilig in de auto te vervoeren en geven we 7 tips waar je op moet letten bij private lease.

Ons aanbod voor jou

Wegenwacht Service

Wegenwacht Service

Ga zorgeloos de weg op met Wegenwacht van ANWB. Waar je ook staat, voor de deur of ergens onderweg, met 900 wegenwachten is de beste pechhulp altijd dichtbij. Nu 20% korting op Wegenwacht Nederland Standaard.

Veilig Rijden Autoverzekering

Veilig Rijden Autoverzekering

Bij deze autoverzekering meten we via een connected stick in je auto hoe veilig je rijdt. Bij een goede rijstijl ontvang je tot maar liefst 30% extra veilige rijderskorting op je premie.

ANWB Visa Card

ANWB Visa Card

Met een creditcard betaal je makkelijk onderweg. Daarbij kun je met de ANWB Visa Card tanken met korting. Vraag nu aan en ontvang € 20,- welkomsttegoed.

8.1

Klanttevredenheid Wegenwacht

Service beoordeeld met een:

Gebaseerd op 88784 stemmen
Lees de reviews
De beste zomerbanden

De beste zomerbanden

Nu 10% korting op de best geteste zomerbanden. Kies de beste banden voor jouw auto en bestel ze met 10% korting bij KwikFit.

Altijd naar buiten