Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB geeft een Fendt caravan weg

Doe mee en maak kans op een Fendt Apero 495 SKM t.w.v. € 32.650 door je e-mailadres achter te laten.

Doe mee! 

ANWB geeft een Fendt caravan weg

Doe mee met onze winactie en maak kans op een gezinscaravan van Fendt Caravan!

Altijd al met je eigen kampeermiddel op stap willen gaan? Dit is je kans! De ANWB slaat de handen ineen met Fendt: samen geven wij een Fendt Apero 495 SKM weg. De ideale caravan voor een vakantie samen met je gezin; de ruimte om gezellig samen in te koken, te chillen, te spelen en ’s avonds heerlijk in weg te dromen.

Zo maak je gratis kans: Klik op de onderstaande button, laat je e-mailadres achter en duimen maar! Je ontvangt een bevestigingsmail als bewijs van deelname. De uitreiking is in september tijdens het jaarlijkse evenement Dordt Open.

Fendt Apero 495 SKM

Beleef het goede leven met de Apero 495 van Fendt Caravan! Deze caravan met stapelbed biedt ruimte voor het hele gezin. De Apero is ontworpen met oog voor detail, hoogwaardige materialen en slimme indelingen. Dat maakt het de ideale gezinscaravan met ruimte om gezellig samen in te koken, te chillen, te spelen en 's avonds heerlijk in weg te dromen.

ANWB Kamperen

Bij ANWB staat het plezier van kamperen voorop. Laat je inspireren door de leukste kampeerbestemmingen en campings die bij jou passen. Op anwbcamping.nl reserveer je eenvoudig een staanplaats of accommodatie. Check onze handige tips, praktische informatie en paklijsten voor vertrek om de voorbereiding net wat makkelijker en leuker te maken. Nog wat nodig? We hebben de leukste kampeerspullen in de (web)winkel. En wanneer je klaar bent om te vertrekken, ben je met de speciale pechhulp en verzekeringen voor kampeerders verzekerd van een zorgeloze vakantie. Alles voor je kampeervakantie vind je bij de ANWB!

Dordt Open

Bezoek van 7 t/m 15 september 2024 Dordt Open, de belangrijkste caravan- en campershow in Nederland. Tijdens dit gratis evenement bekijk je het uitgebreide assortiment caravans van Hobby en Fendt Caravan en de kampeerauto’s van Hobby.

Actievoorwaarden

Veelgestelde vragen