Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles wat je wilt weten over zakelijk rijden

26 juni 2020

Voor zelfstandige ondernemers is mobiel zijn van groot belang. Klanten bezoeken, afspraken met leveranciers of als zzp’er naar je opdrachtgever kunnen gaan. Welk type onderneming je ook hebt: goed bereikbaar en mobiel zijn is vanzelfsprekend.

Wanneer je begint met een eigen onderneming moet je veel keuzes maken en dingen regelen. Administratieve taken, zoals je inschrijven bij de KvK en een zakelijke bankrekening openen. Ook ga je waarschijnlijk een website (laten) maken. Mobiliteit is ook een onderwerp om bij stil te staan. Hoe ga ik mij verplaatsen? Wil ik een auto? En zo ja: welke keuzes heb ik dan? En waar moet ik op letten?

Er valt echt wat te kiezen

Wij hebben de belangrijkste opties voor je op een rij gezet in een handig whitepaper. Ga je een auto leasen of kopen? Wat zijn de opties? En als je een auto wilt kopen: doe je dat privé of ‘op de zaak’? Maar misschien is een auto bezitten helemaal niet de beste optie voor jou en wil je vooral flexibel mobiel zijn. En dan natuurlijk het vraagstuk over elektrisch rijden: nu al of nog even wachten? Ook hierover geven we je de voor- en nadelen.

In het whitepaper vind je handige tips en links naar meer informatie, zoals bijvoorbeeld onze autokostentool waarmee je de autokosten van je auto kunt berekenen. 

Maak voor jezelf de juiste afweging. Dan hoef je daar de komende tijd niet meer over na te denken. Jij kunt je dan bezig houden met het belangrijkste: ondernemen!

Pechhulp altijd dichtbij!

Mocht je besluiten een auto aan te schaffen, dan is onze zakelijke pechhulp altijd dichtbij. Want pech komt altijd ongelegen. Ook bij een zakelijke afspraak! Daarom heeft ANWB zakelijk Wegenwacht voor de Zaak, speciaal voor zzp’ers en mkb’ers.  Met ruim 900 wegenwachten zijn we altijd in de buurt. 

Wil je -  naast deze all-in hulpverlening - nog flexibeler zijn in je keuzes hoe je onderweg gaat? Dan kun je je Wegenwacht voor de Zaak uitbreiden met de Mobiliteitskaart. Voor bijvoorbeeld tanken, parkeren en taxiservices. Alles op 1 kaart, geen losse bonnetjes. Dat scheelt een hoop gedoe!

Whitepaper

Benieuwd naar de whitepaper? Bekijk 'm hier.

Whitepaper: alles wat je wilt weten over zakelijk rijden