Voor uw gezinsleden

Voor uw gezinsleden

  • Ieder zijn eigen pas
  • In jouw auto dezelfde pechhulp als jij
  • Alle voordelen van de ANWB
Bestel nu

Extra pas voor jouw gezinsleden

Om jouw gezinsleden ook de beste pechhulp te kunnen bieden, hebben we nu de ANWB Partnerpas en ANWB Jongerenpas. Met deze extra passen kunnen partner en kind, 24/7, ook op de beste pechhulp rekenen, als zij in jouw auto rijden.

Ben je nog geen lid? Kies eerst zelf een pakket en bestel er direct extra passen bij.

Eigen auto

Heeft je partner of kind een eigen auto? Kies dan voor Wegenwacht Service met Partner- of Jongerenvoordeel. Deze pakketten bieden standaard grote korting op de reguliere pakketprijzen.

Pechhulp voor jouw partner of kind in alleen jouw auto

ANWB Partnerpas

ANWB Partnerpas

Alleen met deze extra pas krijgt je partner in jouw auto voortaan dezelfde pechhulp als jij. Bestel nu en ontvang de ANWB Partnerpas voor 5,- per kalenderjaar.

Bestel de ANWB Partnerpas

Lees verder over de ANWB Partnerpas

ANWB Jongerenpas

ANWB Jongerenpas

Alleen met deze extra pas krijgen je kinderen t/m 25 jaar voortaan dezelfde pechhulp als jij, als zij in jouw auto rijden. De ANWB Jongerenpas is gratis.

Bestel de gratis ANWB Jongerenpas

Lees verder over de ANWB Jongerenpas

Pechhulp voor jouw partner of kind in elke auto

Wegenwacht met Partnervoordeel

Voor partners die niet alleen pechhulp in jouw auto willen maar in elke auto waarin gereden wordt. Ideaal voor partners met een eigen auto. Met Partnervoordeel heeft jouw partner geen ANWB Partnerpas nodig.

Wegenwacht met Jongerenvoordeel

Ben je 24 jaar of jonger? Wil je pechhulp kunnen krijgen in elke auto waarin je rijdt of heb je een eigen auto? Bestel dan Wegenwacht met Jongerenvoordeel.