Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Gratis Wegenwacht Vakantiecheck

Laat voor vakantie je auto checken

Kom vrijdag 19 juli langs bij parkeerplaats Hazeldonk (langs de A16). Tussen 07:00 en 13:00 controleert de Wegenwacht jouw auto op belangrijke punten. Zo ga je goed voorbereid op vakantie.

 

Wat checkt de Wegenwacht?

Bij de checks wordt door de Wegenwacht en andere experts gelet op 23 punten. Denk aan bandenspanning en -profiel, verlichting, oliepeil en ruitensproeier- en koelvloeistof. Kleine mankementen zullen ter plekke worden verholpen. Ook checken we of je caravan niet te zwaar beladen is.

Dit doen we samen met Autotaalglas en Kwikfit. Autotaalglas maakt je voorruit schoon en checkt meteen op sterretjes. De experts van KwikFit controleren je banden.

Je hoeft geen afspraak te maken en de check kost je niets. Je hoeft alleen maar langs te komen en de Wegenwacht doet de rest. Je vindt de vakantiecheck op het parkeerterrein van het tankstation langs de A16 richting de grens bij Hazeldonk.

 

Punten waarop wordt gecontroleerd:

 

Wat kun je zelf doen?

Lukt het je niet om te komen? Niet getreurd, want je kunt je auto zelf vakantieklaar maken met deze tips van de Wegenwacht. Fijne vakantie!

Ga je met de camper of caravan op vakantie?

Daarvoor hebben we ook een aantal tips op een rijtje gezet. Belangrijk: zorg ervoor dat je camper of caravan niet te zwaar beladen is. 

Fijne Vakantie Check

Meld je aan voor de Fijne Vakantie Check: vertel ons waar je naartoe gaat en wanneer je vertrekt. Je ontvangt per e-mail wat je allemaal moet regelen en waar je aan moet denken, van milieustickers tot paklijsten.

Goed voorbereid op weg met de Wegenwacht

met Wegenwacht is de beste pechhulp altijd dichtbij

Bekijk de pakketten