Naar artikel

Welke Wegenwacht Services zijn er?

En waar heb ik dan recht op?

Hieronder vind je een overzicht van alle Wegenwachtpakketten en de bijbehorende dekking. En alle aanvullende services, zoals Smart Driver en pechhulp voor je caravan of aanhanger. Maar ook voor pechhulp voor de rest van je gezin kun je hier terecht. Zo heb je een overzicht van alles wat de Wegenwacht je biedt.

Wil je weten welk pakket jij hebt? Log dan in om je pakket te bekijken of te wijzigen.

Ben je op zoek naar de Informatiepagina voor leden?

Smart Driver

Bij de Wegenwacht hebben we veel ervaring met het verhelpen van autopech. Maar nu kunnen we pech en andere problemen ook voor zijn. De ANWB heeft een techniek ontwikkeld die onze ervaring en expertise combineert met de technologie in jouw auto! Door simpel een connector in je auto te steken kunnen wij deze informatie uitlezen. Zo kunnen we veel problemen zien aankomen, zoals een accu die achteruit gaat en of er een reparatie nodig is.

Pechhulp voor je camper 

Binnen Nederland heb je met ieder Wegenwacht pakket recht op pechhulp voor je camper. Heb je een Europa pakket, dan krijg je deze hulp ook in de rest van Europa voor €25,- extra per jaar. Je kunt de Kampeerauto Service Buitenland, en evt een Europa pakket gemakkelijk toevoegen in Mijn ANWB.

Pechhulp voor je caravan en aanhanger

In Nederland heb je met ieder Wegenwacht pakket recht op pechhulp voor je caravan, aanhanger of vouwwagen. Heb je een Europa pakket, dan krijg je deze hulp ook in de rest van Europa voor €15,- extra per jaar. Je kunt de Aanhangwagen Service Buitenland, en evt een Europa pakket gemakkelijk toevoegen Mijn ANWB.