Weekendje weg met je kinderen

Ga een gezellig weekendje weg met het hele gezin! Voor kinderen én hun ouders is in Nederland genoeg te doen en met een weekendje weg kun je naar uitjes die normaal te ver weg zijn. Wij verzamelen hier onze leukste arrangementen voor een weekendje weg met je gezin.  

Met onze arrangementen voor een weekendje weg met het hele gezin, kun je het er samen echt even van nemen in dat ene pretpark waar jullie al zo lang heen willen. Of je kunt met het hele gezin lekker actief zijn in de mooiste natuurgebieden van ons land. Een weekend lang kun je lekker ontspannen, met genoeg vermaak voor je kinderen in de buurt. Je hoeft ook niet verder te zoeken, want  wij hebben onze zorgvuldig samengestelde arrangementen voor een weekendje weg met kinderen voor je op een rij gezet.

Ontspannen een weekendje weg met je gezin

Met een arrangement ben je verzekerd van een goed verzorgd weekendje weg, zonder dat je zelf van tevoren kopzorgen hebt. Door onze nauwe samenwerking met vertrouwde partners, hebben wij de voordeligste speciale arrangementen voor het perfecte weekendje weg voor jouw hele gezin samengesteld.

Met het hele gezin genieten op de Veluwe

Boek dit 3-daagse gezinsarrangement en geniet in het hart van Nederland van cultuur en natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Maar er zijn ook genoeg andere dingen te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Burgers' Zoo of bezoek de gezellige binnenstad van Arnhem.

Bekijk en boek dit gezinsarrangement

Met het hele gezin een weekend naar Vakantiepark de Luttenberg

Wil je tijdens je weekend weg met kinderen de rust opzoeken? Dan ben je op Vakantiepark de Luttenberg aan het juiste adres. Wordt wakker en ruik het bos en hoor de vogels fluiten. Ook de kinderen hoeven zich geen moment te vervelel. In de omgeving van het vakantiepark zijn er tal van activiteiten, leuk voor het hele gezin. Maak een mooie fiets- of wandeltocht op de Hellendoornse Berg, of ga een dagje met het gezin naar attractiepark Hellendoorn wat op slechts zes kilometer afstand ligt.

Bekijk en boek het arrangement

Oneindig veel familieplezier met onze pretpark- arrangementen

Vermaak vind je voor jong en oud in een van de vele pretparken die we in onze arrangementen voor gezinnen hebben opgenomen. Als je een nachtje blijft slapen kan je pas echt alles uit je pretparkbezoek halen. Zonder je te hoeven haasten kan je leukste attracties af, én nog een keer, en nog een keer. Zo heb je meerdere dagen plezier en kan je echt alles zien en doen. En dat natuurlijk met aantrekkelijke ledenkorting.

Een magisch weekendje weg in Disneyland Parijs®

Dromen worden werkelijkheid op een heerlijk weekendje weg met ons driedaagse pretparkarrangement Disneyland Parijs. Je hoeft nergens meer aan te denken, wij hebben alle al voor jou en je gezin geregeld. Jullie slapen vlakbij het park in Disney's Davy Crockett Ranch waar je zelfs na het pretparkbezoek nog lekker veel speelmogelijkheden voor de kinderen hebt. Als ze al niet direct in slaap vallen na alle pret in beide Disneyparken waar je toegang toe hebt met dit arrangement.

Bekijk hier het Disney arrangement

Boek een ander weekendje weg
of
Lees onze tips voor een weekendje weg

Boek een extra uitje tijdens je weekendje weg

Misschien heb je nog wel tijd over tijdens je weekendje weg met het hele gezin. Een extra uitje is dan een goede manier om de dag te vullen.
Bekijk uitjes en tips