Tips voor een romantisch weekendje weg

Het is heerlijk om samen met je geliefde een weekend op pad te gaan. Reizen, nieuwe plekken verkennen, activiteiten ondernemen en overnachten. Het levert ervaringen op die je met elkaar kunt delen. Bekijk onze tips voor een perfect romantisch weekendje weg.

Tijdens een weekendje weg kan je natuurlijk lekker samen onderuit zakken en ontspannen, maar misschien heb je ook wel zin om te flaneren in een levendige stad, of uit eten te gaan bij een luxe restaurant. Al onze arrangementen houden hier rekening mee, zodat jullie je perfecte romantische weekendje weg hebben samen. Zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te regelen, dat hebben wij al gedaan.

Samen een romantisch weekendje weg en ontspannen

Als je tijdens een weekendje weg dan eindelijk echt tijd voor elkaar hebt, dan kan het zo fijn zijn om even lekker te ontspannen. Dat is dan ook een belangrijke onderdeel van onze arrangementen voor een romantisch weekendje weg.

Een weekendje wellness

Wie liever helemaal in de watten wordt gelegd, kan kiezen voor een van onze wellness-arrangementen. Een weekend lang verwennen jullie jezelf met saunabezoekjes en massages. Zoals bijvoorbeeld tijdens ons 3-daagse arrangement op de Veluwe. Je kunt lekker ontspannen in het luxueuze Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Je bevind je dan al midden in de bossen bij Garderen. Na een flinke wandeling kan je je lekker laten verwennen in het wellnesscentrum van het hotel. 

Of boek een dagje sauna

Op stedentrip samen de bloemetjes buiten zetten

Samen slenteren door een onbekende stad, af en toe pauzeren voor een lekker hapje of drankje. Genieten op fijne terrassen, of samen de leukste Nederlandse musea ontdekken. En dan aan het eind van de dag neerzijgen bij een steengoed restaurant in de stad.

Liever een dagje romantisch uit?

Je kunt in het weekend natuurlijk ook alleen een romantisch dagje uit. Het bezoeken van een museum, een theater of cultuur snuiven in een stad zijn leuke manieren om elkaar nóg beter te leren kennen.

Bekijk tips voor een romantisch dagje uit

Bekijk alle uitjes