Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Leden5 maandengratis

De Nederlandse Kluis

  • Huur jouw persoonlijke kluis
  • Bescherm je dierbare spullen tegen brand, inbraak en verlies
  • 43 vestigingen in Nederland
Kluis huren 

De Nederlandse Kluis

Jouw dierbare spullen veilig tegen brand, inbraak en verlies

Hoe vaak ben jij van huis voor een dag, een weekend of een langere vakantie? Veel van onze meest waardevolle bezittingen blijven dan thuis, onbewaakt en kwetsbaar voor onvoorziene gebeurtenissen. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Met De Nederlandse Kluis ga je met een gerust gevoel van huis, wetende dat je dierbare bezittingen veilig zijn in jouw persoonlijke kluis, waar je ook bent.

Eenvoudig een kluis huren

Hoe kun je een kluis huren bij de Nederlandse Kluis? Wij leggen in 3 stappen uit hoe het werkt.

1. Afspraak maken

Maak gemakkelijk een afspraak bij jouw vestiging naar keuze. Neem je ANWB-ledenpas of app en je ID-bewijs of paspoort mee naar je afspraak.

2. Kies een kluis

Kies een kluis naar keuze, passend bij jouw wensen en spullen. Je kunt je dierbare spullen direct in je persoonlijke kluis leggen.

3. Jouw spullen veilig

Je kunt voortaan met een gerust gevoel van huis en je kluis altijd zonder afspraak bezoeken tijdens openingsuren.

Voordelen van De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. De Nederlandse kluis staat voor veiligheid, service, gemak en vertrouwen. Je huurt al een kluis vanaf € 11,95 per maand.

  • Veiligheid: De kluisruimtes bevinden zich vaak in oude bankgebouwen en zijn voorzien van de beste beveiliging technologieën. U bent de enige met twee originele sleutels van uw persoonlijke kluis. Op de vestigingen houden wij geen kopieën achter, zodat niemand buiten de huurder om de kluis kan openen.
  • Service: Meer dan 150.000 klanten geven De Nederlandse Kluis een 9,3 voor service.
  • Vertrouwen: De Nederlandse Kluis is partner van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie (het CCV).

43 vestigingen van De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is er voor alles wat waarde voor je heeft. Sieraden, foto's of erfstukken. Jouw spullen worden veilig opgeslagen in bankkluizen met de beste beveiligingssystemen.

De Nederlandse Kluis 

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.