Blijven Fietsen Fietsverzekering

Blijven Fietsen Fietsverzekering

Bereken je premie

ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering

Nú 15% kennismakingskorting

Je wilt altijd op je fiets kunnen rekenen. Wordt je fiets gestolen? Dan wil je je fiets zo snel mogelijk terug of een nieuwe fiets. Kies daarom voor onze Blijven Fietsen Fietsverzekering. Een complete fietsverzekering met track&trace-zender. Hiermee vinden wij jouw fiets na diefstal zo snel mogelijk terug.

Fietsverzekering inclusief track&trace

Jouw fiets wordt uitgerust met een track&trace-zender en een preventiesticker. Hiervoor maak je tijdens het afsluiten van de verzekering online een afspraak. Vervolgens komt er een monteur thuis bij je langs voor de montage. Download de ANWB Fietsen app en log in met je ANWB-account. Wanneer je fiets wordt gestolen, is het één druk op de knop in de app en een opsporingsdienst gaat op zoek naar jouw fiets. Enkele dagen na het afsluiten is jouw verzekering zichtbaar in de Fietsen app. Natuurlijk ben je wel al direct na het afsluiten verzekerd. ANWB-leden vinden in de app ook hun digitale Fietspas. Nu met 15% korting. Lees hier de actievoorwaarden.

ANWB Pechhulp

Als je de Blijven Fietsen Fietsverzekering afsluit, ben je altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg. Heb je een lekke band of ligt je ketting eraf? Eén telefoontje naar de Alarmcentrale, en de Wegenwacht komt naar je toe. Zo helpen we je snel weer op weg. Kan de fiets niet ter plekke gerepareerd worden, dan wordt er in ieder geval voor gezorgd dat je op jouw eindbestemming of bij de fietsenmaker terecht komt.

Wat zijn de kosten?

Dit is afhankelijk van onder andere het merk en type fiets en je woonplaats. Wil je weten wat jouw premiebedrag is? Dit bereken je snel en gemakkelijk online. Met de Blijven Fietsen Fietsverzekering betaal je maandelijks een lage premie. Je hoeft dus niet het hele bedrag in één keer te betalen.

Dekking

Met de ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering kun je altijd blijven fietsen zonder zorgen. Onze uitgebreide dekking maakt dit voor je mogelijk.

Wordt jouw fiets gestolen? Je moet er niet aan denken. Met onze fietsverzekering komt alles weer goed. Bij diefstal sporen wij jouw fiets op met track&trace. En is jouw fiets na 48 uur niet teruggevonden? De eerste 5 jaar ontvang je een nieuwe fiets van hetzelfde merk en hetzelfde type, ook bij prijsstijgingen. Je gaat er dus nooit op achteruit.

Wanneer de fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of door een aanrijding, dan vergoedt ANWB de schade. Ook wanneer wij de fiets terugvinden en de fiets is beschadigd.

Heb je pech onderweg? Met de Wegenwacht Fiets Service is het probleem zo verholpen. Dankzij een (nood)reparatie ben je snel weer op weg. Is reparatie onderweg niet mogelijk, dan word je samen met de fiets naar jouw fietsenwinkel of naar huis gebracht. Wij helpen je 24/7 hulp in Nederland en België.

Je moet er niet aan denken, maar stel dat je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval met je fiets, dan krijg jij of je nabestaanden een vergoeding.

ANWB maakt fietsen nog leuker. Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je na het afsluiten van de Blijven Fietsen Fietsverzekering de digitale ANWB Fietspas. Je vindt deze Fietspas in de ANWB Fietsen app. Met de Fietspas heb je recht op:

  • 24/7 pechhulp
  • Gratis Fietscheck
  • Korting bij Gastvrij Pluspunten
  • Juridisch advies bij een ongeval

Krijg je tijdens het fietsen schade door schuld van iemand anders? Dan zorgen wij ervoor dat deze schade verhaald wordt op de aansprakelijke verkeersdeelnemer.

Uitgelicht

Pechhulp voor je fiets

Pechhulp voor je fiets

Met de ANWB Fietspas kan je rekenen op hulp bij pech. Lekke band of ligt je ketting eraf? Wij helpen je snel weer op weg. En is reparatie niet direct mogelijk, dan brengen wij je naar je bestemming of fietsenmaker.

Voorkom fietsendiefstal

Voorkom fietsendiefstal

'Hier stond ’ie toch?’.....Ondanks dat je fietsdiefstal nooit helemaal kunt voorkomen, kun je het dieven wel zo lastig mogelijk maken. Wij geven je graag enkele tips.

Aflopende Fietsverzekering

Aflopende Fietsverzekering

Met de Aflopende Fietsverzekering zit je goed. Als jouw fiets wordt gestolen, krijg je van ons het aankoopbedrag terug. Met de dekking Compleet ben je ook verzekerd voor schade en juridische hulp.

Veelgestelde vragen Blijven Fietsen Fietsverzekering

De ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering is een complete fietsverzekering die bestaat uit de dekkingen:

  • Diefstal inclusief track&trace: wordt de fiets binnen 48 uur niet teruggevonden dan ontvang je de eerste 5 jaar een nieuwe fiets van hetzelfde merk en type, inclusief eventuele prijsstijgingen.
  • Beschadiging
  • Ongevallen
  • Verhaalrechtsbijstand
  • 24/7 pechhulp, in Nederland en België
  • Alleen voor ANWB leden: de ANWB Fietspas

Ja, alleen de focus ligt op elektrische fietsen.

Wacht na de melding op berichtgeving van de ANWB.

Achter het slot. Dit is de beste plek voor het signaal. Andere plekken hebben we ook getest, maar hier is het signaal zwakker.

Nee, we gebruiken het signaal niet om jou te volgen. Alleen de laatste 2 locaties worden steeds vastgelegd.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & service