Naar artikel

Plan je route naar de Apenheul

Je hoeft alleen nog maar je vertrekadres in te vullen:

Plan hier je route naar Apenheul

Dagje uit naar de Apenheul

Apen zijn speels, grappig en vaak heel herkenbaar. In de Apenheul in Apeldoorn ontmoet je veel bijzondere apensoorten en veel apen lopen gewoon los. Met de routeplanner kan je gemakkelijk je eigen routebeschrijving tevoorschijn toveren, het adres van de Apenheul staat namelijk al vooraf ingesteld.

Route Apenheul plannen

Het is heel gemakkelijk om je route naar de Apenheul te plannen, omdat het adres al automatisch ingevuld is. Ook kan je tolwegen vermijden, door de optie ‘geen tolwegen’ aan te vinken. De routeplanner geeft automatisch de snelste route naar de Apenheul aan. Als je de optie ‘Routekeuze op basis van actueel verkeer’ aankruist, kan je zoveel mogelijk de files omzeilen.


Met het openbaar vervoer naar de Apenheul

Je kan ook met het openbaar vervoer naar de Apenheul. Je reist eerst met de trein naar Apeldoorn en pakt vervolgens de bus. Ook met het openbaar vervoer geeft de routeplanner automatisch de snelste route, waarbij wordt gekeken of de trein en bus op elkaar aansluiten.


Openingstijden, prijzen en kaartjes voor de Apenheul

Bestel van te voren je kaartje voor de Apenheul, zoadat je kan doorlopen bij de kassa. Op deze pagina staan ook de openingstijden en prijzen vermeld. Ook handig: je kan de routebeschrijving vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie van je eigen route onderweg naar de Apenheul kan meenemen.


Speciaal voor jou geselecteerd

Uittips voor de zomer 

Lekker eropuit in de zomer. Bezoek de leukste uitjes in eigen land. Met ledenkorting!

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Vraag de ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card aan met het eerste jaar extra voordeel.

Shop tot 60% korting 

Ontdek de kleinste prijsjes voor de grootste avonturen bij de ANWB Webwinkel!

ANWB Autoverzekering 

Je auto voordelig verzekeren? Dat kan met de ANWB Autoverzekering.