Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
A girl dressed in red with a husky puppy standing in a winter wonderland.
Trouwe-Ledenvoordeel     

9-daagse wintervakantie Zweden - Yttermalungs

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Beleef een echte Zweedse winter in een knusse houten stuga op een kleine duurzame camping, gerund door gastvrije Nederlandse eigenaren. Diverse activiteiten zijn inbegrepen, zoals een husky-workshop, sneeuwschoenwandeling en langlauftocht.
  • samen of met het hele gezin op Zweeds winteravontuur
  • inclusief activiteitenpakket met o.a. een huskytocht en -workshop
  • inclusief retourovertocht Kiel - Oslo met Color Line

Jouw reis

Beleef een echt winteravontuur vanuit je sfeervolle huisje op een kleinschalige camping met natuurijsbaan in Dalarna, Midden-Zweden! 

Deze vakantie zit vol met onvergetelijke ervaringen. Wat dacht je van een huskytocht en -workshop waarbij je alles leert over deze werkhonden en zelfs een sledetocht gaat maken? Of van een sneeuwschoenwandeling door de schitterende natuur rondom Yttermalung? We gaan ook een dag schaatsen op het meer en een keertje ijsvissen. Zelf een gat boren in het dikke ijs en wachten tot de vis toehapt.

En we maken nog een tocht op de langlaufski's. Kortom, een vakantie vol met winterse activiteiten. Voor de allerkleinste wordt er een aangepast programma gemaakt. De campingeigenaren ondernemen duurzaam en werken nauw samen met lokale bedrijven en verenigingen. Zij zullen er alles aan doen om jou vakantie tot een succes te laten zijn.

Ga mee op deze actieve vakantie naar het mooie Dalarna!

Je verblijft in…
De reis begint en eindigt aan boord van de Color Line. Deze overtochten zijn echt een onderdeel van de vakantie. Vervolgens verblijf je zes nachten op Yttermalungs Camping in een tweekamerchalet met loft.

Je verblijft op de camping op basis van logies. In het activiteitenpakket is een kampvuurmaaltijd inbegrepen.

Skigebied
Skigebied Byråsen in Malung is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en voor de beginnende skiërs en snowboarders. Het gebied is kleinschalig maar erg gezellig. Het heeft 2 sleepliften en 3 pistes (groen, blauw en rood). Er zijn 30 kilometer aan langlaufloipes. Op ca. een uur rijden van Yttermalung zijn de uitgebreide skigebieden van Kläppen en Sälen.