Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden i.v.m. copyright onbekend
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld is alleen te gebruiken door ANWB Reizen
Beeld is alleen te gebruiken door ANWB Reizen
Beeld is alleen te gebruiken door ANWB Reizen
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse groepswintervakantie Fins Lapland - Luosto

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Laat je betoveren door het magische noorderlicht en het kraakheldere witte landschap boven de poolcirkel. Waar de bomen overhellen door het gewicht van de sneeuw en de huskyhonden je meenemen op een onvergetelijke sleesafari. 
  • inclusief huskysafari en Nederlandssprekende reisleiding
  • verblijf in hotel inclusief Scandinavisch ontbijtbuffet en 3x driegangendiner
  • veel extra’s voor leden, waaronder een rendiersledetocht

Jouw reis

In Fins Lapland staat de liefde voor de natuur centraal. Beleef onvergetelijke winterse avonturen in een sprookjesachtig landschap vol oorverdovende stilte. 

Maak je op voor een hartverwarmend ritje met de huskyslee (inclusief) in de meest pure buitenlucht en een sneeuwschoenwandeling door de maagdelijke sneeuw. Houd je van nog meer snelheid? Dan is de sneeuwscootertocht (inclusief) zeker iets voor jou! Deze brengt je naar de nog in werking zijnde amethistmijn van Luosto, waar je op zoek gaat naar een glinsterend gelukssouvenir. 

En... hoe langer lid, hoe meer voordeel! Wat dacht je van een wandeling op 'tennisrackets' door de sneeuwwildernis waarbij je op zoek gaat naar het noorderlicht (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud), of een rendiersledetocht bij de Sami (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Platina)?

In Luosto is ook een klein skigebied, ideaal om te leren skiën of snowboarden. In Nationaal Park Pyhä-Luosto zijn er eindeloos veel langlaufloipes. En dat het vroeg donker is in de winter dat maakt niet, de loipes en skipistes zijn verlicht.

Wil je nog meer actie in je vakantie? Kijk dan bij Excursies voor nog meer activiteiten die je optioneel kan bijboeken.

Bekijk hier onze reisvideo Lapland in 60 seconden voor een korte impressie wat je te wachten staat.

Je verblijft in…
Het gezellige Lapland Hotel Luostotunturi ligt op een bijzondere locatie bij het Nationaal Park Pyhä-Luosto. In het hotel kun je gebruik maken van het zwembad, de prachtige spa en de sauna.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Ook zijn drie driegangendiners inbegrepen.

Luosto heeft een aantal goede restaurants zoals Ravintola Vaisko en Ravintola Kelo (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Zilver).

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandstalige reisleiding
Tijdens deze groepswintervakantie is de retourvlucht Amsterdam - Kittilä via Kuusamo inbegrepen. We worden begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding. De reisleider is een sleutelfiguur tijdens je reis en doet er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. 

Groepsgrootte
Minimaal 14 / maximaal 30 deelnemers
Minimumleeftijd: deze rondreis is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
Zonder tegenbericht kun je ervan uitgaan dat de reis doorgaat. Wanneer het minimum aantal niet is bereikt dan informeren we je uiterlijk vier weken voor vertrek en vaak eerder. 

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.

Reisvariant
Wij bieden ook de 8-daagse groepswintervakantie Fins Lapland - Salla aan, waarbij je eveneens profiteert van ledenvoordeel.