Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend

8-daagse elektrische rondreis Benelux

Deze rondreis dicht bij huis is speciaal ontworpen om met een elektrische auto te rijden. De hotels liggen op niet al te grote afstand van elkaar. Je verblijft in de prachtige natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen en de Luxemburgse en Belgische Ardennen. 
  • twee landen in een reis
  • vijf diners inbegrepen
  • gratis opladen bij de hotels

Jouw reis

Laad niet alleen de accu van je auto op! Tijdens deze autorondreis, die speciaal ontworpen is om met een elektrische auto te rijden, voorzie je ook jezelf van nieuwe energie en een frisse blik. 

Ontdek eerst het Belgisch-Nederlandse grensgebied bij Maastricht. Vanaf de toren van de waterburcht in Lanaken heb je een weids uitzicht over het voormalige landgoed Pietersheim. Ga op ontdekking in het Nationaal Park de Hoge Kempen, omringd door fietsroutes en wandelpaden. 

Dan rijd je naar Bourscheid in de Luxemburgse Ardennen, fraai gelegen aan de rivier de Ourthe. 

Van de Luxemburgse Ardennen naar het hart van de Belgische Ardennen. Houffalize ligt niet ver van het schilderachtige dorp Achouffe, bekend van de bierbrouwerij. 

In je reisbescheiden ontvang je tips en informatie over oplaadpunten onderweg.

Deze reis is voorgereden door ANWB-leden. Dankzij hun tips kun jij met een gerust hart op pad.

Natuurlijk kun je deze reis ook met een plug-in hybride of een gewone benzineauto rijden!

Je verblijft in...
De eerste twee overnachtingen zijn in Hotel Eurotel Lanaken. Vervolgens verblijf je drie nachten in het luxe viersterren Cocoon Hotel Belair in Bourscheid-Plage. De laatste twee nachten logeer je in Club Vayamundo Houffalize. 

Je verblijft afwisselend op basis van logies, logies en ontbijt en halfpension. Zo zijn in alledrie hotels één of meerdere diners inbegrepen.  

Verlengen
Het is niet mogelijk deze reis te verlengen. 

Ben je ANWB-lid? Profiteer van extra voordeel!

✓ ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- (1 per boeking)*
* log in met je lidmaatschapsnummer om dit voordeel te ontvangen