Naar artikel
created by dji camera
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse autovakantie Beieren - Burghotel Hohen Bogen

Prachtig gelegen aan de voet van de Hohen Bogen ligt Burghotel am Hohen Bogen in het Beierse Woud. Zowel Tsjechië en Oostenrijk zijn goed te bereiken en dit biedt volop mogelijkheden voor een groot aantal uitstapjes.  
  • zwembad en wellnessruimte
  • verblijf op basis van all inclusive in het Beierse Woud
  • kinderen tot en met 6 jaar gratis

Jouw reis

Het Beierse Woud is het oudste beschermde natuurgebied van Duitsland. De recreatieve mogelijkheden in dit nationale park zijn legio: van wandelen, fietsen en mountainbiken tot rodelen en paardrijden. Maak je ook een uitstapje naar Tsjechië of Oostenrijk?

Dankzij de centrale ligging kun je dagelijks kiezen uit veel bezienswaardigheden en activiteiten. Wissel een duik in de Drachensee, een bezoek aan Bayerwald Tierpark Lohberg (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Zilver) of de beklimming van de Hohen Bogen af met een uitje naar Regensburg, Passau of Praag (een excursie naar de Tsjechische hoofdstad is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud).

Je verblijft in…
Je logeert in het landelijk gelegen Burghotel am Hohen Bogen, aan de voet van de Hohen Bogen (1079 meter) en op circa twee kilometer van het dorpje Neukirchen beim Heiligen Blut. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant, bar, wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembaden en speeltuin.

Je verblijft op basis van all inclusive. Dat betekent dat je profiteert van volpension en bovendien zijn gedurende een groot deel van de dag de drankjes inbegrepen. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.