Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse actieve familievakantie Italië - Italië in vliegende vaart

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Een unieke actieve vakantie voor het hele gezin in het bergdecor van Zuid-Tirol, in Italië. Wandel door de bergen, leef je uit in het klimpark, ga rodelend de hellingen af en beleef een adrenalinekick tijdens het raften. Mama mia che bello! 
  • met oplopend ledenvoordeel extra activiteiten inclusief
  • verblijf op basis van halfpension
  • wildwater raften met de hele familie (inbegrepen vanaf Platina)

Jouw reis

Je beleeft een berg plezier tijdens deze actieve familievakantie in het Tauferer Ahrntal. In de omgeving is van alles te ondernemen. Er zijn volop sportieve activiteiten in de bergen, maar je vindt hier ook mooie kasteeltjes en gezellige dorpjes. 

Afhankelijk van je ANWB-lidmaatschap zijn de volgende extra activiteiten inbegrepen: entree tot het klimpark, raften en rodelen! 

Bij deze individuele avontuurlijke vakantie staat de beleving met het gezin centraal. Natuurlijk ontmoet je bij de activiteiten vaak ook andere gezinnen, maar de vakantie heeft geen groepskarakter.

Je verblijft in…
Hotel Mühlenerhof in Mühlen in Taufers (Molini di Tures), Zuid-Tirol, is omgeven door het adembenemende landschap van de Zillertaler Alpen. Het beschikt over een binnenzwembad en een spa- en wellnesscentrum. 

Je verblijft hier op basis van halfpension.

Verlengen
Deze reis kan niet verlengd worden.

Hoogtepunten van deze actieve vakantie
• met het hele gezin in een familieraft op de rivier de Aurino
• een survivaltocht met het hele gezin in de Hochseilgarten
• met de kabelbaan de berg op en via de langste bobsleebaan van Italië naar beneden!
• een verblijf op grote hoogte, tussen de imposante Dolomieten