Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Familievoordeel
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse actieve familievakantie Dappere Daden in de Italiaanse Alpen

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Niet languit onderuit, maar rotsklimmen en raften! Vanuit je kampement op de camping op een mooie plek in de Italiaanse Alpen beleef je een sportieve outdoorvakantie. Ouders en kinderen ondernemen samen uitdagende activiteiten.
  • rotsklimmen vanuit een vallei en bergwandeling met overnachting nabij stuwmeer
  • programma begeleid door deskundige en betrouwbare Nederlandse instructeurs
  • individuele vakantie met groepskarakter, samen met andere gezinnen activiteiten beleven

Jouw reis

Maak je op voor een actieve vakantie in de ongerepte natuur van Valle d'Aosta, een bergparadijs in de Noord-Italiaanse Alpen.

Zijn jouw kinderen échte waaghalzen? Je gaat rotsklimmen in de vallei van Ollomont en op bivak nabij het stuwmeer Place du Moulin tijdens deze avontuurlijke familievakantie.

Dit is een individuele vakantie met groepskarakter voor gezinnen met kinderen vanaf acht jaar. Je logeert met andere Nederlandstalige gezinnen op de camping. Vanuit je kampement onderneem je samen activiteiten.

Je verblijft in...
Camping Lac Lexert is een goed verzorgde en zeer ontspannen familiecamping, omringd door imposante bergtoppen van meer dan drieduizend meter. Je overnacht in ingerichte vierpersoonstunneltenten.

Het verblijf is op basis van logies.

Bekijk hier de reisvideo van onze partner.

Activiteitenprogramma
Onderstaande begeleide activiteiten zijn voor iedereen inbegrepen bij deze reis:
• alpinisme (klimmen & abseilen)
• familiebivak
Afhankelijk van je ANWB-lidmaatschap zijn extra activiteiten inbegrepen, zoals raften en buksschieten. Deze vind je terug bij tab Ledenvoordeel. Daarnaast zijn diverse activiteiten ter plaatse bij te boeken (zie tab Praktische informatie).

Gegarandeerd vertrek
Gegarandeerd vertrek van 8 juli tot en met 12 augustus. Voor vertrek op 19 augustus wordt uiterlijk 30 dagen voor vertrek bekend gemaakt of het programma die week doorgang zal vinden.

Verlengen
Deze familievakantie kan niet worden verlengd.