Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

7-daagse Kerst riviercruise Limburg en België - MS Olympia

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Op kerstcruise naar Nijmegen, Roermond, Maastricht, Luik (kerstavond) en Antwerpen (1e en 2e Kerstdag). Een reis vol ambiance en bourgondische steden in kerstsfeer. Met uitstekende verzorging en inclusief livemuziek, kerstontbijt, -lunch en -diner op 25-12 en 26-12. Het begin- en eindpunt is Arnhem.
  • kerstcruise met vertrek op zaterdag 23 december, op=op
  • inclusief comfortabele hut, volpension verblijf en entertainment aan boord
  • deskundige reisbegeleiding aan boord

Jouw reis

Vier Kerstmis samen met gelijkgestemden op het gezellige cruiseschip ms Olympia.

Maak je op voor een weekje grenzeloos genieten onder de grote rivieren waarbij we ons vanaf het water laten gidsen langs de natuur- en stedenpracht aan de Rijn, het land Maas en Waal, het Albertkanaal, de Schelde, de Zeeuwse wateren en het Hollands Diep. 

Je verblijft in…
Het elegante cruiseschip ms Olympia is een comfortabel schip met een sfeervolle uitstraling en is voorzien van verwarming. Aan boord heb je de keuze uit verschillende hutten waarbij de bedden overdag opgeklapt worden zodat er gezellige zitjes ontstaan. 

Aan boord ontbreekt het je aan niets. De chef-kok en zijn team serveren dagelijks de heerlijkste gerechten. Op het zonnedek staan comfortabele ligstoelen om van het voorbijgaande uitzicht te genieten.

Je verblijft op basis van volpension verzorging (ontbijtbuffet, lunch(buffet) en viergangendiner en ’s avonds wordt in de salon nog een snack geserveerd). Op dag 6 schuift de kapitein aan voor het vijfgangen Captain's Dinner.

Inclusief deskundige reisbegeleiding
Aan boord word je bijgestaan door een groot team aan bemanningsleden. Daarnaast gaan twee Nederlandssprekende ANWB-reisbegeleiders mee op reis. Ook de cruise director spreekt Nederlands. Zij staan altijd klaar voor raad en daad, tips en bij vragen.

Excursiepakket België en Zuid-Nederland cruise (bij reservering op te geven en te betalen)
We bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan de volgende excursies:
- stadsbezichtiging Roermond (circa 1,5 uur)
- busexcursie Luik (circa 2 uur)
- busexcursie Antwerpen (circa 2 uur)

Onder de tab Excursies lees je hier meer over.  

Minimaal aantal deelnemers: 80
De ervaring leert dat de reizen grotendeels doorgang vinden. Mocht echter het minimum aantal personen niet zijn bereikt dan zullen wij je uiterlijk twee weken voor vertrek hiervan op de hoogte stellen.

Reisperiode
Het vertrek vindt plaats op 23 december 2023.

Verlengen
Deze riviercruise kan niet worden verlengd.

Upgraden
Het is tijdens het boeken mogelijk je verblijf in de hut op het benedendek te upgraden naar het bovendek. Zie tab Verblijf voor uitleg over de verschillen tussen de dekken.