Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

35-daagse groepscampingrondreis Griekenland

Geniet van de Griekse gastvrijheid en verken het mythische ‘land van de goden’. Met vele hoogtepunten, waaronder Olympia, Athene, Meteora en Delphi. De route is voorbereid, de reisbegeleiders staan voor je klaar en de campings zijn geboekt.
  • je reist met je eigen kampeermiddel
  • inclusief welkomst- en afscheidsdiner
  • ontdek de omgeving op eigen gelegenheid

Jouw reis

Bewonder de oudheidkundige schoonheid van een grootse beschaving en geniet tussendoor van de zonovergoten landschappen met de witte huizen en een zee die nooit ver weg is. Met op de heen en terugreis korte stops in Italië, waardoor je uitgerust begint én eindigt.

Nadat je in Italië je medereizigers en de reisbegeleiders hebt ontmoet, vaar je naar Patras en rijd je naar de Peloponnesos. Hier zie je de geboorteplaats van de Olympische Spelen en de plek waar nog steeds elke vier jaar het Olympische vuur wordt ontstoken. Maar ook het theater van Epidaurus, de Leeuwenpoort van Mycene en de Byzantijnse spookstad Mystras. Na een boottocht naar de eilanden Hydra en Spetses bereik je de hoofdstad Athene, waar uiteraard de Akropolis wordt bezocht en de gezellige wijk Plaka wordt verkend. Leer vervolgens alles over het Orakel van Delphi en verken de mystieke Meteora-kloosters die boven het dal lijken te zweven. 

Vanuit Igoumenitsa vaar je weer terug naar Italië en sluit je de reis af met nog een relaxed dagje in Fano. Na het afscheidsdiner rijd je de volgende dag weer huiswaarts.

Je verblijft in
Je reist met jouw eigen kampeermiddel en kunt rekenen op een gereserveerde kampeerplek. Uitgaande van de reisroute zoekt de ANWB op gepaste afstanden naar goede campings. Bij aankomst op de volgende camping krijg je door de reisbegeleider een plaats toegewezen.

Je ontvangt de definitieve lijst met campings in de reisbescheiden.

Hoogtepunten
• bezoek Olympia en Piliongebergte
• bezoek Delphi, Mystras en Monemvasia
• bezoek Mycene en theater Epidaurus
• bezoek in Athene de Akropolis

Onze reisbegeleiders
De toeristische reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. De technische reisbegeleiders verlaten als laatste de campings. Gebeurt er onderweg iets, dan kun je een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen de reisbegeleiders je graag bij problemen en geven zij meer informatie over de vakantiebestemming. Lees hier meer over onze reisbegeleiders. 


Aantal equipes
Minimaal 16 / maximaal 38 personen.

Verlengen
Het is niet mogelijk deze rondreis te verlengen.