Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags hotelarrangement Houffalize - Hotel du Commerce

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Verblijven in de natuur op korte afstand van Nederland? Kom tot rust of zoek juist de actie in de Belgische Ardennen, in de prachtig gelegen Ourthe-vallei.
  • ontdek het gemoedelijke Houffalize in het hart van de Belgische Ardennen
  • ideaal gelegen om de Belgische Ardennen te ontdekken
  • verblijf op basis van halfpension: ontbijt met bubbels en 3-gangerdiner

Jouw reis

Tijd voor elkaar! Geniet van een fijne tussendoorvakantie in de Belgische Ardennen midden in de prachtige natuur. 


Wissel een bezoek aan het wellnesscentrum in het hotel af met een uitje naar de prachtige fototentoonstelling in het kasteel van Clervaux in Luxemburg (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Zilver). De tentoonstelling is een manifest voor vrede, met maar liefst 503 indrukwekkende foto's gemaakt door 273 verschillende artiesten. Ook huisvest de burcht het Museum van de Slag om de Ardennen, een beslissende veldslag tijdens de Tweede Wereldoorlog die hier in alle hevigheid plaatsvond.  

België is natuurlijk hét land van de speciaalbiertjes bij uitstek. Neem een kijkje in de wereld van de kabouters in de brouwerij Achouffe (een bezoek is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud) en proost op je vakantie met een fris blond pintje. Santé!

Je verblijft in...
Het viersterren Cocoon Hotel du Commerce ligt midden in het stadje Houffalize, in de uitgestrekte Ourthe-vallei. Het hotel heeft diverse faciliteiten. Zo kun je tussen 16.00-20.00 uur gratis gebruik maken van de sauna, hamam en jacuzzi.

Je verblijft op basis van halfpension. Vanaf ANWB-lidmaatschap Platina is ook een licht tweegangenmenu in het hotel inbegrepen. 

Verlengen
Je kan deze reis niet verlengen.