Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Netherlands, Limburg, Cycling in Zuid-Limburg, Ruben Drenth
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags fietsarrangement Valkenburg - Hampshire Hotel Voncken Valkenburg

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek de veelzijdige natuur in de omgeving van Valkenburg op de fiets! Met comfortabel verblijf in het viersterren Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg. 
  • ontdek gemoedelijk Zuid-Limburg
  • verblijf nabij de ruïnes van kasteel Valkenburg
  • geniet iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet

Jouw reis

De fiets is het ideale vervoersmiddel om het zuiden van Limburg te verkennen. 

Trotseer het heuvelachtige landschap en na een actief dagje is het heerlijk ontspannen in het sfeervolle centrum van Valkenburg. Dit mergelstadje aan de Geul is bij fietsliefhebbers natuurlijk bekend van de Amstel Gold Race en de Cauberg.

De Mergellandroute slingert dwars door het Zuid-Limburgse heuvelland. De zuidelijke lus van circa 64 kilometer leent zich prima voor een of twee fijne dagen op de fiets. Hoogtepunten: het Drielandenpunt, statige kastelen, vakwerkhuizen en natuurlijk de mooie uitzichten! Klik hier voor meer informatie over de Mergellandfietsroute.

Ook de steden Maastricht, Luik en Keulen liggen binnen handbereik!

Je verblijft in… 

Je bent drie dagen te gast in het sfeervolle viersterren Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg, gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg en aan de voet van de ruïnes van kasteel Valkenburg. Het boetiekhotel heeft gezellige salons, een uitstekend restaurant met uitgebreide wijnkaart (het restaurant is helaas voorlopig gesloten), een sfeervolle bar, een fijn (verwarmd) terras en gratis wifi. 

De modern ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, minibar, bureau en badkamer. Een heerlijke uitvalsbasis voor mooie fietsroutes door het Limburgse heuvellandschap.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.