Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld is alleen te gebruiken voor redactioneel gebruik (dus niet commercieel).  Jaren terug in opdracht voor het Reiz& magazine gemaakt.
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Workum - Hotel Wymerts

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Het Gaasterland is een wandel- en fietsbestemming bij uitstek. Verken het Friese platteland en bezoek ook zeker een van de andere elf steden van Friesland. Met verblijf in een gastvrij en comfortabel hotel.
  • verken een van de mooiste landschappen van Nederland
  • verblijf in de Friese Elfstedenstad Workum
  • uitgebreide informatie over de prachtige omgeving van Workum

Jouw reis

We kunnen het Gaasterland tot een van de mooiste landschappen van Nederland rekenen. Het glooiende landschap met hier en daar een bos, groene weiden, een spiegelend meer en diepe stilte: het is een heerlijke omgeving om doorheen te fietsen.

Je verblijft in Workum, een plaats die barst van de historie, cultuur, winkeltjes, galeries en kunstenaars. Bovendien is het een uitstekende uitvalsbasis om de andere Friese elf steden te bezoeken. Hoeveel gezellige plaatsen ga jij ontdekken? 

Je verblijft in...
Je verblijft twee nachten in het kleinschalige Hotel Wymerts in het pittoreske Workum. Het hotel ligt naast het Jopie Huisman Museum. Na een lange dag in de buitenlucht te hebben doorgebracht, is het heerlijk tot rust komen in de comfortabele kamers.

Je verblijft hier twee nachten inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Verlengen 
Dit arrangement kan niet verlengd worden.