Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

22-daagse camperreis Zuidwest-Amerika - Las Vegas - El Monte

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek in alle vrijheid het iconische zuidwesten van Amerika met de camper. Zet vanuit Las Vegas koers naar de beroemde nationale parken én wereldsteden. Van de duizelingwekkende Grand Canyon tot het groen van Yosemite, van de Golden Gate Bridge bij San Francisco tot Hollywood in Los Angeles.   
  • bezoek de nationale parken Yosemite, Monument Valley en Grand Canyon
  • geniet van de ultieme vrijheid met de camper
  • ontdek steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas

Jouw reis

Maak je op voor een decor van ongekend natuurgeweld en bruisende metropolen. Ontdek Zuidwest-Amerika met de camper met Las Vegas als begin- en eindpunt. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf de route bepalen, waardoor je enorm veel vrijheid hebt, of een campingpakket bij te boeken, waarbij je een vaste programma volgt.  

Na je eerste hotelovernachting aan de Strip van Las Vegas kan het avontuur echt gaan beginnen! 

Laat je overweldigen door één van de zeven wereldwonderen én het bekendste park van Amerika: het Grand Canyon National Park. Het is een van de oudste parken van het land en wordt vooral gewaardeerd om de combinatie van diepte, lengte en de bijzondere lagen rotsen in verschillende kleuren.

Wandel in Bryce National Park tussen de totempaalvormige rotsformaties, ook wel hoodoos genoemd, en bewonder de opvallende tegenstellingen in Zion. Het park is een natuurfenomeen vol imposante rotsen van soms wel 2500 meter hoog, duizelingwekkend diepe - door de Virgin rivier uitgesleten – kloven, groene bossen en gortdroge woestijnachtige vlaktes.

In Yosemite National Park kent de grootsheid van de natuur geen grenzen. Hier kun je eindeloos wandelen en genieten van het natuurschoon dat dit park te bieden heeft. Aanschouw de gigantische Half Dome en maak een wandeling naar de prachtige watervallen.

Naast de prachtige natuurparken kom je ook langs de bekendste steden van het zuidwesten. Denk aan het uitgestrekte Los Angeles, San Francisco, Everybody’s Favorite City, en natuurlijk dé gokhoofdstad van Amerika: Viva Las Vegas.

Je verblijft in…

Tijdens deze camperreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten verblijf je in je eigen, luxe camper, type C-Medium of C-Large van El Monte. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De eerste en laatste nacht verblijf je in een middenklasse hotel, aan de Strip van Las Vegas. 

Reisduur
Liever langer op reis? Boek dan de 29-daagse camperreis Zuidwest-Amerika met El Monte.  

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen 
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie al aan boord. Bij deze reis is de retourvlucht Amsterdam - Las Vegas met United Airlines (met overstap op heen- én terugreis) inbegrepen.

Onbezorgd op reis 
Het is mogelijk als extra een volledig campingpakket bij te boeken, waarbij de campings voor 18 nachten voor je gereserveerd worden.

In de wintermaanden zijn de temperaturen (in de hoger gelegen gebieden) in Amerika laag. Houd hiermee rekening bij het plannen van je route. Controleer of de campings waar je wil overnachten geopend zijn en informeer bij het ophalen van de camper waar je rekening mee moet houden.

Verlengen
Je kunt deze camperreis niet verlengen.

Erratum
De vanafprijs in ons verre reizen magazine Reiszin is niet correct vermeld. De actuele prijzen per reisdatum vind je in de prijskalender.