Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden i.v.m. copyright onbekend

21-daagse groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië

Deze reis kan worden verlengd in Rio de Janeiro
Ontdek drie zeer diverse landen! Met zomerse temperaturen in zinderend Buenos Aires, ruige natuurgebieden in het ijzige Patagonië en tropische regenwouden bij de watervallen van Foz do Iguaçu. De veelzijdige reis eindigt met een verblijf vlakbij de swingende Copacabana in Rio!
  • Iguaçu watervallen en Argentijnse wijnproeverij in Buenos Aires
  • verblijf op een estancia in een gauchodorp en in hotel mét zwembad vlak bij de Copacabana in Rio (met verlengingsmogelijkheid)
  • Nationaal Park Torres del Paine in Chili en de Perito Moreno gletsjer in Argentinië

Jouw reis

Deze avontuurlijk rondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. 

We verblijven in het mondaine Buenos Aires met zijn tango en Europese architectuur en doen hier een stadstour en Argentijnse wijnproeverij. 

In Patagonië zien we het Andesgebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno. En de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine, één van de meest spectaculaire nationale parken van Chili.  

Verder naar het zuiden komen we in Vuurland, het 'einde van de wereld'. Ook verblijven we in het typische gaucho (cowboy)dorpje San Antonio de Areco, waar we overnachten in een authentieke estancia (boerderij) en het Argentijnse leven ervaren!

Van het besneeuwde zuiden vliegen we terug naar Buenos Aires en reizen door naar één van de meest indrukwekkende watervallen ter wereld: Foz do Iguaçu, op de grens van Argentinië en Brazilië. 

We sluiten deze bijzondere rondreis af in het bruisende Rio de Janeiro. 

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie dus al aan boord. Op de bestemming zorgen wij voor comfortabel vervoer. De lange afstanden worden per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele airconditioned bus. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en twee trajecten worden uitgevoerd per openbaar vervoer. Je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat hier is! 

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Tijdens deze rondreis verblijven we in sfeervolle toeristenklassehotels op basis van logies en ontbijt, die veelal zeer gunstig gelegen zijn. In Rio de Janeiro sluiten we de reis af in een comfortabel hotel met zwembad vlakbij het strand van de Copacabana.

Nederlandssprekende reisleiding en Engelssprekende gidsen
Het eerste gedeelte van de rondreis wordt begeleid door onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding. Onze reisleiders weten alles over Argentinië en maken er een geweldige reis van. In Foz do Iguaçu begeleidt onze lokale Engelssprekende gids de groep en in Rio de Janeiro word je dan weer opgewacht door een Nederlandssprekende óf Engelssprekende reisleider die je dag en nacht bij kan staan.

Heel veel inclusief

Tijdens deze rondreis bezoeken we het piepende en krakende ijssculptuur Perito Moreno en verkennen we Buenos Aires tijdens een stadstour. Uiteraard maken we ook een tocht door het overweldigende nationale park Torres del Paine in Chili en gaan we naar de watervallen bij Foz do Iguaçu in Brazilië. Ook bezoeken we een authentieke Chileense ranch in Patagonië, waar we getuige zijn van het schaapscheren én een typische lokale barbecue-lunch nuttigen. Al deze excursies zijn inbegrepen, dat scheelt weer in de kosten ter plaatse.  

Verlengen
Tijdens het boeken bieden we je de optie je verblijf per nacht te verlengen in het comfortabele hotel in bruisend Rio de Janeiro.

Groepsgrootte
Minimaal 12 / maximaal 28 deelnemers
Minimumleeftijd: 12 jaar
Het kan voorkomen dat deze reis (voor een deel) gezamenlijk wordt uitgevoerd met de 15-daagse Argentinië-Chili rondreis.