Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Motorrijvaardigheidstraining

  • Unieke offroad rijvaardigheidstraining
  • Boost je skills en zelfvertrouwen
  • Rijtechniek 1 op 1 bruikbaar op je eigen motor
Schrijf je nu in! 

ANWB Motorrijvaardigheidstraining

Unieke offroad motortraining

Voor iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke rijvaardigheidstraining.

Stap in de wereld van onverharde paden en ervaar een unieke rijvaardigheidstraining op trialmotoren. Deskundige instructeurs, met meer dan 30 jaar ervaring in trial en (extreme) enduro, nemen je mee op een leerzame reis voor de fijne kneepjes van het motorrijden.

Het echte leren van motor- of autorijden begint pas wanneer je kilometers maakt na het behalen van het rijbewijs. Maar op je motor heb je geen veiligheidskooi of kreukelzone. Dus het beheersen van je motor is van levensbelang.

De ervaring die je opdoet tijdens een trialtraining bij Trialschool.nl zal je motorcontrole aanzienlijk verbeteren. Verbaas jezelf over wat je allemaal leert op een trialmotor van slechts 80 kg. Het is een boost voor je vaardigheden en zelfvertrouwen.

Tijdens deze cursus van 4 uur bepaal jij de moeilijkheidsgraad, en zorgen de instructeurs ervoor dat jij de controle over de motor krijgt i.p.v. andersom. Een unieke ervaring waarbij je de geleerde trialtechnieken ook nog eens 1 op 1 kunt toepassen op jouw eigen motor. Het sturen van een zware allroadmotor door een modderig zandpad wordt zo een fluitje van een cent.

Dit fundament resulteert niet alleen in geweldige motorbeheersing, maar nog belangrijker: je gaat veiliger en relaxter rijden. Hierdoor heb je meer oog voor het overige verkeer en de prachtige omgeving waarin je rijdt.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Klik dan op onderstaande knop voor de beschikbare data of meer informatie.

Nu15%korting
Pechhulp motor 

De dag en nacht pechhulp voor auto en motor door 900 specialisten. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard!

ANWB Motorboek Nederland 

30 Motorroutes, beschreven door de reisbegeleider van Promotor Reizen Jan Dirk Onrust.

€ 119,-
Verwarmde handschoenen 

De handschoenen zijn waterafstotend, winddicht en hebben verwarming bij de vingers, duim en over de rug van de hand.

Cursusboeken Motorrijbewijs A 

Bereid je optimaal voor op het theorie examen me de theorieboeken voor de motor, rijbewijs A.