Een dagje uit in Overijssel

Landleven, water en cultuur: Overijssel is er rijk aan. Ontdek de leukste uitjes in deze bruisende provincie. Voor jong en oud is er namelijk genoeg te doen! Zo kun je er avonturenparken bezoeken, maar ook mooie bezienswaardigheden. Oost west? Oost best!

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Overijssel. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Wat ga jij doen in Overijssel?

Attractiepark Slagharen

Stap in de wereld van cowboys en indianen! In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft je een onvergetelijk Wild West-avontuur. Ontdek de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten.

Ga naar Attractiepark Slagharen 

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepark waar veel te beleven is.Met twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, diverse shows en Dreumesland voor kleine avonturiers is er voor ieder wat wils.

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn