Een dagje uit in Groningen

Ontdek de leukste uitjes in Groningen. In de bruisende provincie is veel te ontdekken, zoals de mooie en gevarieerde natuur, maar ook de historische en moderne architectuur. Deze uitjes maken een bezoek aan Groningen onvergetelijk. Ga het beleven!

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Groningen. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Wat ga jij doen in Groningen?

Zeehondencentrum Pieterburen

Een bezoek aan een echt zeehondenziekenhuis is een bijzonder dagje uit. Hier worden zeehonden behandeld door gepassioneerde specialisten en vrijwilligers vanuit de hele wereld. Je kunt er meedoen aan activiteiten waarbij je alles leert over zeehonden en hun leefgebied, zoals een behind the scenes rondleiding of maak een tocht om herstelde zeehonden vrij te laten en ze in het wild te spotten.

Bezoek Zeehondencentrum Pieterburen

Fontana Resort Bad Nieuweschans

Lekker ontspannen in Fontana Resort Bad Nieuweschans! Kom tot rust in de thermaalbaden, sauna's en stoombadhuizen en combineer je bezoek met een high tea- en/of hotelarrangement. Puur genieten!

Bezoek Fontana Resort Bad Nieuweschans  

Groninger Museum

Kom genieten van het moois dat het museum je te bieden heeft. Schilderkunst, beeldende kunst, design, archeologie, fotografie: je kunt het allemaal in één dag bewonderen. Laat je verrassen door jong talent en oude meesters en combineer jouw bezoek met een concert, een workshop vooor kinderen of een rondleiding.

Bezoek Groninger Museum

Kartbaan Groningen

Beleef 'the heat of indoor speed' bij de meest spectaculaire kartbaan van Europa. Jong en oud kan met hoge snelheid over de brug van Spa Francorchamps of door de spectaculaire bochten van Monaco. De unieke geluids- en lichteffecten geven je het gevoel een echte 24-uurs race te rijden.

Ga naar Kartbaan Groningen