Stem op jouw Camping van het Jaar 2022

Steun daarmee je favoriete camping

Als kampeerder bepaal jij welke campings er met de felbegeerde eretitel Camping van het Jaar 2022 vandoor gaan. Dus steun je favoriete camping door te stemmen voor de Camping van het Jaar Verkiezing en maak kans op een tegoedbon van € 50!

De stembussen zijn geopend!

Het stemmen is gestart en loopt tot en met 31 oktober, aangezien behoorlijk wat campings open blijven tot na de herfstvakantie. Vanwege de verlate start van het seizoen over de grens hebben de campings jouw steun hard nodig. Als dank voor je stem verloten we onder de stemmers vijftig tegoedbonnen à € 50, te besteden op anwbcamping.nl.

Stem nu

De categorieën

Je kunt stemmen op ­campings in de volgende categorieën:

De fijnste gezinscamping

Campings waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. Waar nagedacht is over hoe gezinnen in de watten gelegd worden en waar ze van elkaar kunnen genieten tijdens de mooiste weken van het jaar.

De hoogst gewaardeerde huuraccommodatie

Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Denk aan een tipi, een dubbeldekkertent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of van die comfortabele vakantiehuisjes aan het water. De keuze is reuze, maar er kan maar één camping zijn die de fijnste logementen heeft. 

De beste kleine camping

Kleinschalig opgezette campings met maximaal zestig staanplaatsen, waardoor er over het algemeen een gemoedelijke en relaxte sfeer hangt. Op deze campings geniet je van rust en heb je nogal de ruimte, vaak midden in de natuur.

De mooiste charmecamping

Charmecampings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen zijn het stuk voor stuk droomplekjes waar je warm wordt verwelkomd door de campingbeheerder.

Stemmen op jouw favoriete camping kan tot en met 31 oktober 2021. De uitslag wordt in januari bekendgemaakt. Als je je abonneert op de nieuwsbrief, weet je het als eerste.

Ook interessant: