ANWB strooit met sterren

ANWB Kamperen verrast Topcampings

Nederlandse campings ontvingen op een persoonlijke manier hun jaarlijkse beoordeling voor de sterrenclassificatie. Maar liefst 55 campings op eigen bodem gaan er met het predicaat ANWB Topcamping vandoor.

Nederland telt 55 ANWB Topcampings. Op basis van onafhankelijke campinginspecties kennen we een score in de vorm van sterren toe. ANWB-inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemfaciliteiten, recreatie, winkel en horeca. Een ANWB Topcamping heeft 5 sterren, het hoogst haalbare. Dit bijzondere coronajaar worden de ANWB-sterren door de campingeigenaren extra gewaardeerd. Zij zetten zich meer dan ooit in met extra maatregelen om het hun gasten naar de zin te maken. In Europa ontvingen 180 ANWB Topcampings hun classificatie via de digitale snelweg.

Bekijk alle Topcampings op anwbcamping.nl.

ANWB Erkend

Campings met 3 sterren of meer mogen zich een ANWB Erkende camping noemen. Als kampeerder krijg je door de ANWB-classificaties een goed beeld van de kwaliteit van de camping. Om meer over deze en andere campings (meer dan 9.000) met kampeerplekken en huuraccommodaties te weten te komen, is een bezoek aan anwbcamping.nl aan te raden. Ruim 3,3 miljoen campingliefhebbers en kampeerders bezoeken deze site jaarlijks. Een prima vertrekpunt voor een verblijf op de camping.

Ook interessant?