Camping van het Jaar 2021: dit zijn de genomineerden

Wie vallen er dit jaar in de prijzen? Werden de extra inspanningen vanwege de coronamaatregelen gewaardeerd door de gasten? Bijna 25.000 kampeerders brachten afgelopen maanden hun stem uit voor deze verkiezing. Over ruim een maand weten we wie de winnaars zijn.

Dit zijn de genomineerden in ...

Categorie #1: 'De beste kleine camping'

Campings met minder dan 60 plaatsen. Deze campings liggen vaak wat meer in de natuur. De faciliteiten en activiteiten op een kleine camping zijn vaak beperkt, zoals de aanwezigheid van een zwembad of supermarkt.

Nederland:

Over de grens:

Categorie #2: De fijnste gezinscamping

Campings waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

Nederland:

Over de grens:

Categorie #3: De meest gewaardeerde huuraccommodatie

Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Bijvoorbeeld een tipi, een dubbeldekker tent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of denk aan comfortabele huuraccommodaties op ruime plekken.

Nederland:

Over de grens:

Categorie #4: De mooiste charmecamping

Charmecampings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk gedroomde plekjes met veel gastvrijheid door de campingbeheerder.

Nederland:

Over de grens:

Ook interessant?