Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Gratis voor CKE-kaarthouders: ruim 1400 pagina’s kampeerinspiratie

Heb je na 1 november 2019 je nieuwe CKE-kaart ontvangen? Dan heb je daarbij een coupon gekregen om de nieuwste Campinggids op te halen. Vanaf 14 januari 2020 kun je op vertoon van jouw ontvangen coupon, de ANWB-gids Erkende Campings 2020 t.w.v. € 16,50 gratis afhalen bij een ANWB winkel in de buurt.

Wat is de ANWB-gids Erkende Campings?

De ANWB-gids Erkende Campings is een handige, zeer complete gids. Ruim 1.400 pagina's dik en boordevol inspiratie en alle belangrijke informatie over 4.200 Europese campings met 3 of meer sterren. Als CKE-kaarthouder kun je de ANWB-gids nu ophalen bij een ANWB-winkel bij jou in de buurt.

Andere CKE-voordelen: korting op campings

Je hebt in 24 Europese landen de keuze uit ruim 2.700 campings die CKE-voordeel bieden. Boek je camping vooraf met CKE-korting op anwbcamping.nl als je zeker wilt zijn van je plaats of ontvang je korting ter plekke op vertoon van je CKE-kaart als je meer vrijheid wilt of op de bonnefooi gaat kamperen.

De ANWB-gids Erkende Campings bevat niet uitsluitend CKE-voordeelcampings. Er staat duidelijk aangegeven welke campings CKE-voordeel bieden en welke tarieven in welke periode gelden.
Op de landkaart die is meeverpakt bij de gids vind je echt alleen campings die CKE-voordeel bieden. Handig dus om onderweg bij je hand te hebben. 

Bekijk je alle CKE-voordeelcampings liever online? Dan kan op anwbcamping.nl/cke

Een ANWB Kampeerkaart CKE aanvragen

De ANWB Kampeerkaart CKE (Camping Key Europe) is de meest complete kampeerkaart van Europa. Naast de gratis op te halen ANWB-gids Erkende Campings ervaar je nog meer voordeel met de CKE-kaart. Namelijk:

  • Tot 20% korting bij campings in zowel hoog- als laagseizoen, op standplaatsen en op huuraccommodaties;
  • Een gratis WA-verzekering;
  • Het hele jaar door kampeervoordeel zoals gratis extra's bij geselecteerde Kampeerreizen en exclusieve aanbiedingen van partners.

Heb jij nog geen ANWB Kampeerkaart CKE? Vraag de kaart direct aan voor maar € 9,95 (ledenprijs) en profiteer van alle voordelen.

Het bestellen van een CKE-kaart duurt ongeveer 8 werkdagen. Heb je hem sneller nodig? In een ANWB-Winkel krijg je direct een (tijdelijke) kaart mee. 

ANWB-gids cadeau doen?

Gaan jouw kinderen, vrienden of buren op kampeervakantie en wil je ze een praktisch en toepasselijk cadeau geven? Naast dat CKE-kaarthouders deze gids gratis kunnen ophalen, kun je de gids ook gemakkelijk online kopen voor €15,50 (ledenprijs) in onze webwinkel.

CKE-Kaart (nog) niet ontvangen?

Meer informatie: