Gratis voor CKE-kaarthouders: ruim 1400 pagina’s kampeerinspiratie

Heb je na 1 november 2019 je nieuwe CKE-kaart ontvangen? Dan heb je daarbij een coupon gekregen om de nieuwste Campinggids op te halen. Vanaf 14 januari 2020 kun je op vertoon van jouw ontvangen coupon, de ANWB-gids Erkende Campings 2020 t.w.v. € 16,50 gratis afhalen bij een ANWB winkel in de buurt.

Wat is de ANWB-gids Erkende Campings?

De ANWB-gids Erkende Campings is een handige, zeer complete gids. Ruim 1.400 pagina's dik en boordevol inspiratie en alle belangrijke informatie over 4.200 Europese campings met 3 of meer sterren. Als CKE-kaarthouder kun je de ANWB-gids nu ophalen bij een ANWB-winkel bij jou in de buurt.

Andere CKE-voordelen: korting op campings

Je hebt in 24 Europese landen de keuze uit ruim 2.700 campings die CKE-voordeel bieden. Boek je camping vooraf met CKE-korting op anwbcamping.nl als je zeker wilt zijn van je plaats of ontvang je korting ter plekke op vertoon van je CKE-kaart als je meer vrijheid wilt of op de bonnefooi gaat kamperen.

De ANWB-gids Erkende Campings bevat niet uitsluitend CKE-voordeelcampings. Er staat duidelijk aangegeven welke campings CKE-voordeel bieden en welke tarieven in welke periode gelden.
Op de landkaart die is meeverpakt bij de gids vind je echt alleen campings die CKE-voordeel bieden. Handig dus om onderweg bij je hand te hebben. 

Bekijk je alle CKE-voordeelcampings liever online? Dan kan op anwbcamping.nl/cke

Een ANWB Kampeerkaart CKE aanvragen

De ANWB Kampeerkaart CKE (Camping Key Europe) is de meest complete kampeerkaart van Europa. Naast de gratis op te halen ANWB-gids Erkende Campings ervaar je nog meer voordeel met de CKE-kaart. Namelijk:

  • Tot 20% korting bij campings in zowel hoog- als laagseizoen, op standplaatsen en op huuraccommodaties;
  • Een gratis WA-verzekering;
  • Het hele jaar door kampeervoordeel zoals gratis extra's bij geselecteerde Kampeerreizen en exclusieve aanbiedingen van partners.

Heb jij nog geen ANWB Kampeerkaart CKE? Vraag de kaart direct aan voor maar € 9,95 (ledenprijs) en profiteer van alle voordelen.

Het bestellen van een CKE-kaart duurt ongeveer 8 werkdagen. Heb je hem sneller nodig? In een ANWB-Winkel krijg je direct een (tijdelijke) kaart mee. 

ANWB-gids cadeau doen?

Gaan jouw kinderen, vrienden of buren op kampeervakantie en wil je ze een praktisch en toepasselijk cadeau geven? Naast dat CKE-kaarthouders deze gids gratis kunnen ophalen, kun je de gids ook gemakkelijk online kopen voor €15,50 (ledenprijs) in onze webwinkel.

CKE-Kaart (nog) niet ontvangen?

Als je huidige CKE-kaart nog niet is verlopen, krijg je de kaart op een later moment toegezonden - meestal ruim een maand voor de vervaldatum die op je kaart staat. 

Verloopt jouw kampeerkaart in de periode april t/m oktober? Dan krijg je in maart een coupon toegezonden waarmee je de gids op kunt halen. Dan kun je alvast inspiratie opdoen of de gids al meteen meenemen als je in het voorseizoen gaat kamperen.

Is jouw CKE-kaart verlopen en heb je nog geen nieuwe ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@anwb.nl en zet je naam, adres en je CKE-lidmaatschapsnummer erbij. Wij zullen dan nakijken waarom je geen kaart hebt ontvangen en hier zo snel mogelijk naar handelen.

Meer informatie: