Aanbod ANWB Fiets Lease
Al vanaf € 59,95 per maand

Aanbod ANWB Fiets Lease

  • Alleen de beste elektrische fietsen
  • Inclusief verzekering & onderhoud
  • Wegenwacht Fiets Service
Bekijk alle fietsen

ANWB Fiets Lease aanbod

De beste elektrische fietsen speciaal voor jou geselecteerd

Naar je werk, naar school of in je vrije tijd fietsen op een elektrische fiets? De keuze voor een e-bike is niet eenvoudig. Aanschafkosten, actieradius, onderhoudskosten. ANWB Fiets Lease maakt het makkelijk voor je: we hebben alleen de beste fietsen voor je geselecteerd. Bekijk hieronder ons aanbod en zoek een fiets uit die bij je past.

E-bikes om op gezien te worden

Gazelle PuurNL HFB

Gazelle PuurNL HFB

Voor maar €59,95 per maand kun jij op een echte stijlvolle Gazelle fietsen!  Deze elektrische fiets ziet er uit als een hippe transportfiets en neemt met gemak al je bagage mee voor- en achterop.

Gazelle Miss Grace C7 HMB

Gazelle Miss Grace C7 HMB

Gezien worden met deze stijlvolle elektrische damesfiets? Je kunt al voor €80,69 per maand zorgeloos op deze robuuste krachtige fiets rijden.

De krachtigste elektrische fietsen

Gazelle CityGo C7 HMS

Gazelle CityGo C7 HMS

De CityGo C7 fiets is perfect voor woon-werkverkeer en een stedelijke omgeving. De vlotte styling zorgt voor een opvallende verschijning. Je least deze fiets al voor €78,27 per maand.

Gazelle Orange C8 HMS

Gazelle Orange C8 HMS

De Orange C8 heeft een ideaal zitcomfort en met het (automatisch) elektronisch schakelen een erg handige fiets voor in de stad. Je least deze fiets al voor €89,26 per maand.

Gazelle Vento C7 HMB

Gazelle Vento C7 HMB

Ben je op zoek naar een veelzijdige fiets? De Vento heeft een vlotte, eigentijdse uitstraling en is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als toerritjes. Je least deze fiets al voor €71,43 per maand.

Heerlijke stadsfietsen

Gazelle Orange C5 HMS

Gazelle Orange C5 HMS

Zie jij jezelf al rijden op deze ideale elektrische stadsfiets? Je fietst al op deze stille kracht vanaf €95,86 per maand.

Gazelle Orange C7+ HMB

Gazelle Orange C7+ HMB

Een stille, krachtige motor, een mooie afwerking en een gebruiksvriendelijk display. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Orange C7+. Je least deze fiets nu tijdelijk al voor €86,22 per maand.

Gazelle Orange C7 HMS

Gazelle Orange C7 HMS

Comfortabel fietsen. Het kan met de Gazelle Orange C7 HMS. Voor maar €84,76 per maand geniet je van een elektrische fiets die het best te omschrijven is als soepel.

Meer over ANWB Fiets Lease

Voorwaarden ANWB Fiets Lease

De voorwaarden voor het leasen van een fiets zijn erg belangrijk. Zo heb je bij andere aanbieders vaak een flink eigen risico bij diefstal en is het praktisch onmogelijk om onder een leasecontract uit te komen als je bijvoorbeeld je baan verliest. ANWB Fiets Lease is daarin anders.

Bekijk de voorwaarden (pdf)

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Fiets Lease is in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services.