Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Samenwerking ANWB Fiets Lease

ANWB wil elektrisch fietsen voor alle leden bereikbaar maken. Volkswagen Pon Financial Services hebben wij hiervoor als partner gevonden. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze leden een goed aanbod geven in zowel de financiële overeenkomst, de ANWB Fietsverzekering en de Wegenwacht Fiets Service.

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services is de leasemaatschappij met wie je de financiële overeenkomst voor ANWB Fiets Lease sluit. Ooit zijn zij opgericht als Volkswagen Bank om klanten in staat te stellen een Volkswagen te kopen. Nu, ruim 55 jaar later, zijn zij uitgegroeid tot een grote financiële aanbieder van mobiliteit voor zowel particulieren als de (groot)zakelijke markt.

Met de komst van de (elektrische) fiets is ook de behoefte aan financiële dienstverlening voor fietsen gegroeid. Hoge aanschafkosten, maar ook onderhoud, schade en reparatie worden uit handen genomen door het leasen van een fiets. Door de jarenlange ervaring met de automarkt is de stap naar financiele aanbieder voor de fietsmarkt een logische keuze.

ANWB Fietsverzekering

Volkswagen Pon Financial Services is de eigenaar van de fiets die je least. Bij schade of diefstal is het belangrijk dat de fiets goed verzekerd is. Dat doen zij dan ook bij ANWB. Dit zorgt ervoor dat er geen eigen risico is bij diefstal en minimale eigen risico bij schade.

ANWB Wegenwacht Fiets Service

Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld met de e-bike naar je werk te gaan, wil je er altijd op kunnen vertrouwen. Daarom krijg je bij ANWB Fiets Lease ook hulp bij pech onderweg. Band lek, licht kapot of een accustoring? De Wegenwacht staat, zoals altijd, voor je klaar.

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Fietsverzekering 

Verzeker je tegen diefstal en schade met de ANWB Fietsverzekering en voorkom vervelende verrassingen.

15% korting
Veilig op de fiets 

Fietshelmen, ART-fietssloten, fietsspiegels en -telefoonhouders nu met korting.

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.