ANWB winkel Utrecht Neude

Contactinformatie

Telefoon 088 - 269 36 20
Neude 23
3512 AE Utrecht

Openingstijden

Ma 11:00 - 19:00
Di, wo 10:00 - 19:00
Do 10:00 - 21:00
Vr, za 10:00 - 19:00
Zo 12:00 - 18:00


 

Nieuwe winkel en Café

In 1915 openden we onze eerste ANWB Winkel. Donderdag 31 mei 2018 viel er een nieuwe mijlpaal te noteren: de opening van het ANWB Café in onze nieuwe winkel in Utrecht Neude. Een inspirerende ontmoetingsplek waar van alles te doen is. Je kunt workshops volgen, luisteren naar interessante sprekers of vanuit hier een wandeling maken met onze gids. Natuurlijk ook om gewoon gezellig een kop koffie of thee te drinken en heerlijk te lunchen. Kom je ook?

Wil je er bij zijn? Meld je aan voor één van de activiteiten op anwb.nl/cafe.
Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Reisadvies op maat

Heb jij al vakantieplannen voor 2018 gemaakt? Waar je ook naar toe wilt, de keuze is enorm! Uren op het internet struinen levert vaak heel veel informatie op, maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste keuze maakt?

Laat de reisspecialisten van The Travel Club in onze winkel het uitzoekwerk doen. Zij hebben samen tientallen bestemmingen bezocht zowel binnen als buiten Europa en kunnen je daardoor uit eigen ervaring informeren. Ben je lid van de ANWB dan profiteer je bovendien van veel voordelen op het ANWB Ledenreizen aanbod!

Van een weekend weg tot een verre rondreis

Het rijke aanbod aan reizen van de ANWB-reisorganisaties biedt voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een volledig georganiseerde reis van FOX verre reizen, een unieke autovakantie of weekendje weg van Pharos, alles is tot in de puntjes verzorgd. Liever actief de natuur in? Dan zijn de reizen van SNP perfect voor jou.
En dat de ANWB volledige georganiseerde kampeer- en camperreizen aanbiedt is bijna evident. Alle reizen van de reisorganisaties van de ANWB voldoen natuurlijk aan de hoge kwaliteit standaard van de ANWB. Heb je liever een reis van een andere organisatie? Geen probleem ook dan helpen wij je graag!

Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar

Bezoek onze geheel vernieuwde ANWB-winkel. Het nieuwste ANWB-winkelconcept heeft alles in huis om goed voorbereid, zonder zorgen én met plezier op pad te gaan! Onze reisspecialisten nemen graag de tijd om je te informeren en komen desgewenst bij je thuis om je te helpen aan een geslaagde vakantie.

 

 

Je vindt ons hier