Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

KampeerKampioen

Schitter in het grootste kampeerblad van Europa

De KampeerKampioen, het grootste kampeermagazine van Nederland, kent een zeer trouwe lezerskring. Zowel abonnementhouders als kampeerders die het magazine los bij de kiosk of boekhandel kopen, laten zich inspireren door alles wat kamperen zo mooi maakt. Het magazine verschijnt 11 x per jaar.

Barstensvol inspiratie

De KampeerKampioen staat vol inspirerende verhalen over kampeerreizen en de mooiste bestemmingen. Maar ook al het laatste nieuws en tips van deskundigen over bijvoorbeeld accessoires, onderhoud en de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en tenten. U bereikt een belangrijke groep bezitters van kampeermiddelen, maar ook mensen die er veelvuldig op uit trekken en steeds nieuwe bestemmingen en campings willen ontdekken.

3 Redenen om te adverteren in KampeerKampioen

1. Hoge attentiewaarde

De KampeerKampioen wordt gelezen door abonnees. Zij hebben bewust voor dit tijdschrift gekozen en uit onderzoek komt naar voren dat zij het blad van A tot Z in één adem uitlezen.

2. Goede mediamix met online

Om uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen is een juiste mix van kanalen noodzakelijk. De combinatie met print en online blijkt de beste combinatie. Zo heeft u een optimale inzet en bereik van uw campagne.

3. Bereik doelgroep

Bent u op zoek naar een zeer trouwe groep kampeerders met eigen kampeermiddel? Deze groep bereikt u door middel van een advertentie in de KampeerKampioen. In het juiste umfeld, namelijk alle content is gericht op kamperen.

Klik op onderstaande links voor meer details en tarieven:
Factsheet informatie, planning en tarieven 2024 (pdf)