Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu voor:€49,95

Oefenen voor je theorie-examen

  • 2 maanden onbeperkt toegankelijk
  • Online leren en oefenen
  • Altijd up-to-date
  • Leren via interactieve situaties
Bestel Nu 

Auto theorie examen halen met ANWB

Ontdek ANWB-Theorie: jouw sleutel tot succes op het theorie-examen!

Met ANWB-Theorie heb je de vrijheid om te studeren op jouw eigen tempo, waar en wanneer jij dat wilt. Onze lesstof is altijd up-to-date, zodat je goed voorbereid bent op de nieuwste verkeersregels en -situaties. Je krijgt 2 maanden onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal en oefenvragen. Bovendien bieden we interactieve situaties aan om jouw leerervaring te optimaliseren.

Wacht niet langer! Kies voor ANWB-Theorie en sla de weg naar succes in. Meld je vandaag nog aan en start jouw reis naar een geslaagd theorie-examen.

Wat is ANWB Theorie?

ANWB Theorie biedt jou de ultieme controle over je leertraject voor het auto theorie-examen. Met onze uitgebreide online cursus kun je volledig online leren. Leer waar en wanneer je maar wilt, of je nu op je laptop of smartphone zit.

Inclusief Theorievragen en Oefenexamens

Onze cursus omvat echte theorievragen en complete oefenexamens, waarmee je jouw kennis kunt testen en verbeteren. Dit stelt je in staat om zelfverzekerd het theorie-examen tegemoet te treden.

Adaptief leren

Onze adaptieve trainers behandelen essentiële onderwerpen zoals verkeersborden, verkeerssituaties en gevaarherkenning. 
Onze lessen, zijn in korte stukjes verdeeld en zijn rijk aan video's en afbeeldingen, deze combinatie maakt het leren effectief en boeiend.

Makkelijk en Toegankelijk

En het beste van alles is dat je kunt beginnen met een gratis Demo! Als je tevreden bent met wat je hebt geleerd, kun je jouw 2 maanden onbeperkt gebruik starten voor slechts €49,95. Het aanschaffen van jouw toegang tot ANWB Theorie is eenvoudig en direct mogelijk via anwbtheorie.nl

Direct aan de slag!

Wacht niet langer en vergroot jouw kansen op een succesvolle afronding van het theorie-examen.

Bestel nu 

Theoriecursus

Bij vrijwel al onze rijscholen kun je een klassikale of individuele theoriecursus volgen, zowel online als op locatie. De meeste cursussen zijn dagcursussen, maar je kunt ook 's avonds les krijgen. De kosten exclusief theorie-examen varieren van €60 tot €120, afhankelijk van de inhoud.

Meer informatie hierover kun je opvragen bij de rijschool van jouw keuze. Gebruik hiervoor de Rijschoolzoeker:

 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.