Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles bij de ANWB Rijschool in Gorinchem

Voor de eerste keer in de auto

Ben je op zoek naar een rijschool bij jou in de buurt waar je een proefles autorijden kunt volgen? Dan kun je uitstekend terecht bij de ANWB Rijschool in Gorinchem. Een proefles maakt deel uit van onze lesmethode en wij hebben bovendien rijcoaches die jou perfect kunnen helpen. Na de rit weet je waar je de komende tijd aan toe bent.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Onze ANWB Rijschool proberen is mogelijk dankzij het volgen van deze les. Je maakt kennis met onze werkwijze, je rijdt 60 minuten in de auto en je ontvangt altijd een advies op maat.

Wanneer kun je van start gaan voor je rijbewijs?

Bij ons kun je deze les volgen als je 16,5 jaar of ouder bent. Ben je tevreden over onze aanpak? Dan kun je daarna direct je rijlessen gaan inplannen met onze rijcoach. Houd voor het examen wel rekening met een wachttijd bij het CBR. Je kunt de kosten van de proefles terugverdienen door je rijlessen bij ons te blijven volgen. Een besparing van €35,-! Kom daarom een proefles autorijden in Gorinchem volgen bij de ANWB Autorijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!