Volg een proefles bij de ANWB Rijschool in Gorinchem

Voor de eerste keer in de auto

Ben je op zoek naar een rijschool bij jou in de buurt waar je een proefles autorijden kunt volgen? Dan kun je uitstekend terecht bij de ANWB Rijschool in Gorinchem. Een proefles maakt deel uit van onze lesmethode en wij hebben bovendien rijcoaches die jou perfect kunnen helpen. Na de rit weet je waar je de komende tijd aan toe bent.

Dankzij de onderstaande tabel kun je zelf alvast een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Onze ANWB Rijschool proberen is mogelijk dankzij het volgen van deze les. Je maakt kennis met onze werkwijze, je rijdt 60 minuten in de auto en je ontvangt altijd een advies op maat.

Wanneer kun je van start gaan voor je rijbewijs?

Bij ons kun je deze les volgen als je 16,5 jaar of ouder bent. Ben je tevreden over onze aanpak? Dan kun je daarna direct je rijlessen gaan inplannen met onze rijcoach. Houd voor het examen wel rekening met een wachttijd bij het CBR. Je kunt de kosten van de proefles terugverdienen door je rijlessen bij ons te blijven volgen. Een besparing van €35,-! Kom daarom een proefles autorijden in Gorinchem volgen bij de ANWB Autorijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan