Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Gorinchem

Haal je autorijbewijs in Gorinchem

Wanneer je op een betrouwbare manier rijlessen wilt volgen, kom dan eens langs bij de ANWB Rijschool in Gorinchem. Bij ons heb je uitgebreide opleidingsmogelijkheden om je lessen succesvol af te ronden. Bovendien kun je bij ons de keuze maken voor gespreide betalingsmogelijkheden. Het maakt daarbij niet uit welke lesvorm je kiest.

De rijcursus gaat van start met een proefles. Na deze rijles weet jij hoeveel lessen je nodig hebt, de kosten die je daarvoor kwijt bent en welke lesvorm goed aansluit bij jouw persoonlijkheid en leerstijl. Uiteraard maak je een rit in onze lesauto! Vanaf 16,5 jaar kun je bij ons al lessen volgen. 

Een perfecte lesmethode

Onze lesmethode is zo ingericht dat je niet alleen veel kennis opdoet, maar ook de mogelijkheid krijgt om met de opgedane kennis in de praktijk aan de slag te gaan. Ons praktijkinstructieboek helpt je om je goed en zorgvuldig voor te bereiden. Wij geven je huiswerk mee zodat je met vertrouwen het komende examen tegemoet zal zien.

Hoe zien de rijlessen eruit?

Samen met de rijcoach zoek je tijdens de rijles in de auto lastige verkeersknooppunten op. Denk bijvoorbeeld aan de rotonde bij het Albert Schweizerplaats of de drukke kruising Damplein. Dit doe je tijdens een autorijles van 60 of 120 minuten. 

DRI-VR:

DRI-VR: Wil jij een full-experience rijopleiding? Kies voor ons Get There pakket en oefen met een virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties. Je krijgt een DRI-VR bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan. Een unieke leermethode waardoor je nóg meer specifieke verkeerssituaties kunt oefenen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

Veel andere cursisten zijn je al voorgegaan, volg daarom je rijlessen in Gorinchem. Lees hieronder hun ervaringen en bevindingen met onze rijschool:

Geert van der Maten, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Een super goede rijschool! Hele leuke aardige rijinstructeurs die je op een zo'n goed mogelijke manier proberen te helpen!"

Koen Hubregtse

"Heel goed!!! Veel geleerd en erachter gekomen wat het autorijden inhoudt."