Haal je C1 rijbewijs in Gorinchem

Wil jij je camperrijbewijs snel en veilig halen? Kies dan voor de kwaliteit van de ANWB en haal je C1 rijbewijs in Gorinchem. Met ons speciale compleet camperpakket zorgen wij dat je goed voorbereid aan je theorie- en praktijkexamen begint en je rijbewijs C1 al binnen twee dagen kunt halen.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Of je nu grootse reisplannen hebt of gewoon graag regelmatig een weekendje weg gaat, met de camper op vakantie gaan is een heerlijk ontspannen en comfortabele manier van reizen. Het is niet voor niets dat veel mensen reizen met de camper als ultieme vrijheid zien. Bij de ANWB geef je jouw avontuur een vliegende start en kun jij je C1 rijbewijs in slechts twee dagen halen.

Welk rijbewijs heb je voor een camper nodig?

In Nederland gelden specifieke regels voor het rijden met een camper. Zo heb je voor een camper onder de 3500 kg enkel een rijbewijs B nodig. Wil je met een camper de weg op die tussen de 3500 en 7500 kg weegt? Dan is het C1 rijbewijs verplicht.

De inhoud van ons compleet camperpakket

Bij ANWB Rijopleidingen bieden we het speciale compleet camperpakket. In dit pakket zit alles dat jij nodig hebt om snel en op een verantwoorde manier je rijbewijs te halen.
Bij het compleet camperpakket zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Zelfstudiepakket theorie camper met 3 boeken & 21 uur online oefenmateriaal
  • 2 CCV examens (RV1 & RC2)
  • 8 rijlessen met een camper
  • CBR praktijkexamen

Natuurlijk kun je tijdens de rijlessen in de camper rekenen op begeleiding door een ervaren rijinstructeur die jou voorziet van een persoonlijk advies.

Kosten C1 rijbewijs

De kosten voor het compleet camperpakket bedragen 1475 euro.

Meld je aan voor een proefles!

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs in Gorinchem.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding