Krijg hulp bij je theorie in Bergen op Zoom

Oefenen voor je theorie examen in Bergen op Zoom

Het Trefzeker Theorie pakket van de ANWB helpt je om op een effectieve manier je auto theorie te oefenen. Je theorie examen B kun je zo met gemak behalen, helemaal op de manier die bij jou past!

Welk product past bij jou?

Je theorie examen voor de auto oefenen kan met onze producten op de manier die jij prettig vindt. Bekijk hieronder de Trefzeker Theorie producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je auto theorie examen Bergen op Zoom wordt je gemakkelijk gemaakt door de online examentraining. Hiermee kun je bijvoorbeeld verkeersborden oefenen. Uiteraard zijn alle verkeersregels in de online training up-to-date en wordt er voldaan aan alle vereisten vanuit het CBR. Er zijn een tiental oefenexamens om te oefenen. De foutenanalyse helpt je om je vaardigheden in elk opzicht te verbeteren! En natuurlijk is er ook een hardcopy boek beschikbaar waarin je alles kunt nalezen.

Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Naast ons Trefzeker Theorie pakket kun je ook alleen een los lesboek aanschaffen of gebruik maken van de online examentraining door toegang aan te vragen. Jij mag kiezen wat jij prettig vindt!