Een proefles autorijden in Bergen op Zoom

Een allereerste rijles in de auto

Door middel van een proefles autorijden kun je kennismaken met de werkwijze en rijcoaches van de ANWB. Deze proefles, inclusief 60 minuten autorijden, is een belangrijk onderdeel van de lesmethode die wij gebruiken. Je weet namelijk na deze les hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijexamen te kunnen gaan doen.

Wij begrijpen dat je graag wilt weten hoeveel lessen je ongeveer denkt nodig te hebben. Dit kan met behulp de tabel hieronder. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Een proefles autorijden bij de ANWB Rijschool duurt 1,5 uur, dat is inclusief kennismaking met je rijcoach en een evaluatie. Hoe kun je nu beter de ANWB rijschool proberen?

Weten waar je aan toe bent

Bij de ANWB Rijschool kom je niet voor verrassingen te staan, omdat je een persoonlijk lesadvies krijgt. Je kunt bij ons beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Besluit je om bij ons te lessen om je rijbewijs te halen? Dan krijg jij de kosten van de proefles van ons terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan