Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Bergen op Zoom

Een allereerste rijles in de auto

Door middel van een proefles autorijden kun je kennismaken met de werkwijze en rijcoaches van de ANWB. Deze proefles, inclusief 60 minuten autorijden, is een belangrijk onderdeel van de lesmethode die wij gebruiken. Je weet namelijk na deze les hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijexamen te kunnen gaan doen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Een proefles autorijden bij de ANWB Rijschool duurt 1,5 uur, dat is inclusief kennismaking met je rijcoach en een evaluatie. Hoe kun je nu beter de ANWB rijschool proberen?

Weten waar je aan toe bent

Bij de ANWB Rijschool kom je niet voor verrassingen te staan, omdat je een persoonlijk lesadvies krijgt. Je kunt bij ons beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Besluit je om bij ons te lessen om je rijbewijs te halen? Dan krijg jij de kosten van de proefles van ons terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan