Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

FAQ - Overname Rijschool Bergen op Zoom

Per direct zijn alle rijscholen van de vestiging Bergen op Zoom overgenomen door Anton van der Zouwen. Die overname verandert niks voor het vervolg van jouw rijopleiding, die loopt gewoon door! Toch kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt, die we graag beantwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? We staan voor je klaar via de onderstaande kanalen van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Whatsapp: Klik hier

E-mail:  support@anwb-rijopleiding.nl

Telefoon: 088 - 214 09 00 

Vraag

Antwoord

Gaan mijn rijlessen de komende week door?

Ja, de rijlessen gaan gewoon door. De rijschool wordt overgenomen zonder dat de rijschool dicht gaat en jouw lessen zijn gewaarborgd. Het kan wel zijn dat er in de overnameperiode één les kan uitvallen of verzet moet worden. Dat laten we je dan natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Gaan de geplande praktijkexamens door?

 

Ja, de geplande praktijkexamens gaan gewoon door. Als jouw praktijkexamen toch onverhoopt verzet moet worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Gaan de geplande herexamens door?

Ja, de geplande herexamens gaan gewoon door. Als jouw praktijkexamen toch onverhoopt verzet moet worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Gaan de geplande tussentijdse toetsen door?

Ja, de geplande tussentijdse toetsen gaan gewoon door. Als jouw tussentijdse toets toch onverhoopt verzet moet worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Houd ik dezelfde rijinstructeur?

Tijdens een overname kunnen er personeelswisselingen plaatsvinden. Wij kunnen niet beloven dat je dezelfde instructeur houdt, maar we doen altijd ons best om jou aan de beste rijcoach te koppelen.

Neem contact met ons op via de bovenstaande kanalen als je toch niet tevreden bent met jouw rijcoach.

Blijf ik in dezelfde auto rijden?

Alle lesauto's worden overgenomen. Jij blijft dus gewoon in de voor jou vertrouwde lesauto rijden.

Wat gebeurt er met mijn betaalde lesgeld?

Omdat wij standaard 100% lesgeldgarantie bieden, zijn alle vooraf betaalde lesgelden gewaarborgd. Daar staat ANWB garant voor en hoef jij je dus geen zorgen over te maken.

Kan ik stoppen met lessen en het bedrag wat ik nog heb open staan terug krijgen?

Wij hopen natuurlijk dat jij jouw rijopleiding gewoon voortzet bij ons. Dat is de snelste weg naar jouw rijbewijs! Overweeg je toch om te stoppen? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande kanalen.

Worden de tarieven verhoogd door de overname?

Nee, de overname heeft geen invloed op de wijziging van tarieven.

Verandert er iets aan mijn rijlessen?

Nee, in principe verandert er niks. Wij kunnen niet garanderen dat je een andere rijcoach krijgt die een andere lesstijl heeft dan je vorige rijcoach. Heb je hier vragen of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande kanalen.

Ik heb informatie (bijvoorbeeld over beschikbaarheid) op gemaild naar de rijschool. Is deze informatie nog wel bekend bij de nieuwe eigenaar?

Ja, wij zorgen voor een goede overdracht van alle informatie.

Waar kan ik terecht met mijn vragen of opmerkingen?

Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden via whatsapp, mail en telefoon. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.